Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2023

ΑΚΚΕΛ: Ο δολοφόνος Μητσοτάκης στον τόπο του εγκλήματος στην Αλεξανδρούπολη για να κάψει εκλογικά όλη την Περιφέρεια ΑΜΘ

13/10/2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

            Τα αμετανόητα αυτοδιοικητικά γρανάζια του μητσοτακέικου στην Θεσσαλία, Ανατολική Μακεδονία-Θράκη κλπ προσπαθεί με κάθε τρόπο ο Μητσοτάκης να τα ενισχύσει εκλογικά, παρότι είναι υπεύθυνα μαζί με τον ίδιο, στις καταστροφές από πλημμύρες και πυρκαγιές. Αντί να παραιτηθούν και να ζητήσουν συγνώμη, έχουν το θράσος να ζητούν και να υποχρεώνουν ψηφοφόρους να τους ξαναψηφίσουν.

            Το ΑΚΚΕΛ έχει ήδη καταδικάσει παλαιότερη συμφωνία του Μητσοτάκη με τον Ερντογάν για να πιεστούν οι μουσουλμάνοι της Θράκης και να στηρίξουν την υποψηφιότητά του εκλεκτού του Μητσοτάκη και νυν Περιφερειάρχη κ. Μέτιου εναντίον του αντιπάλου του και προέδρου του Επιμελητηρίου Έβρου κ. Τοψίδη.

            Την Παρασκευή και 13, τελευταία ημέρα προεκλογικών δραστηριοτήτων ήρθε ο Μητσοτάκης με τους δράκους του στην Αλεξανδρούπολη (https://www.tiktok.com/@akkelpartypress/video/7289346771099077921) για να συμμορφώσει τους ακρίτες; Το ΑΚΚΕΛ καλεί τους ψηφοφόρους σε αντικαθεστωτική ψήφο κατά των εκλεκτών του Μητσοτάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΚΚΕΛ: Μόνο η αφαίρεση της ισραηλινής κυριαρχίας από τα Ιεροσόλυμα θα φέρει ειρήνη και δικαιοσύνη

9/5/2024 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Για άλλη μία φορά το ΑΚΚΕΛ παρουσιάζει τον ΜΟΝΑΔΙΚΟ τρόπο που θα υπάρξει δικαιοσύνη και ηρεμία στην Παλαιστίνη κα...

Δημοφιλείς αναρτήσεις