Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2023

ΑΚΚΕΛ: Κυβερνητική απάτη κατά των κτηνοτρόφων με κατοχή βοσκοτόπων από ... κληρονομιά για πρωτοκλασάτα στελέχη

15/11/2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

            Όποια πέτρα και αν σηκώνουμε κάποια αντιαγροτική αλητεία και σκάνδαλο θα βρούμε. Τέτοια ακραία και μαζική απάτη όμως από το υπουργικό συμβούλιο και αυτοδιοικητικούς της ΝΔ σε σχέση με κατοχή βοσκοτόπων (χωρίς να είναι κτηνοτρόφοι) και τσέπωμα επιδοτήσεων, που τις χάνουν οι Έλληνες κτηνοτρόφοι, ούτε εμείς από το ΑΚΚΕΛ δεν μπορούσαμε να σκεφτούμε.

            Το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι και ο πρωθυπουργός Μητσοτάκης είναι ο πρώτος κάτοχος βοσκοτόπων τον οποίον αποκάλυψε το ΑΚΚΕΛ.Εκτός από τον πρωθυπουργό όμως, βοσκοτόπια δήλωναν και οι σύζυγοι του γαλάζιου, Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Μέτιου Χρήστου σε Χαλκιδική, Θεσσαλονίκη, Γρεβενά αλλά και του δημάρχου Ορεστιάδας Βασίλη Μαυρίδη στην Κοζάνη.

Σχεδόν όλο το υπουργικό συμβούλιο της ΝΔ δηλώνει βοσκότοπους κλεμμένους από τους κτηνοτρόφους. Το ΑΚΚΕΛ αποκάλυψε για τον Χατζηδάκη, ενώ και ο Γεραπετρίτης και έξι υπουργοί της ΝΔ δηλώνουν βοσκότοπο, ΟΛΟΙ στην Καρδίτσα που ΟΛΟΙ απέκτησαν με κληρονομιά, ΟΛΟΙ το έτος 2017. Έχουμε εδώ καταπάτηση δημόσιας περιουσίας υπό το κάλυμμα της δωρεάς;

Για μέρες από το ΑΚΚΕΛ ξεψαχνίζουμε τα πόθεν έσχες των πολιτικών της ΝΔ για να δούμε ποιοι δηλώνουν “κλεμμένους” από τους πραγματικούς κτηνοτρόφους βοσκότοπους. Ζητήσαμε ακόμη και την συνδρομή της τεχνικής νοημοσύνης Bing της Microsoft. Έχουμε και λέμε το 2021 βοσκοτόπια δήλωναν όλοι οι παρακάτω υπουργοί, όλοι στην Καρδίτσα και όλοι από κληρονομιά του 2017: Μάκης Βορίδης, Νίκος Παναγιωτόπουλος, Άδωνης Γεωργιάδης, Κώστας Σκρέκας, Βασίλης Κικίλιας, Κώστας Χατζηδάκης. Δεν είναι περίεργο υπουργοί που δεν έχουν καταγωγή από την Καρδίτσα να έχουν κληρονομήσει όλοι τους βοσκοτόπια στην Καρδίτσα και όλοι την ίδια χρονιά το (2017) !!!

            Δύο πράγματα συμβαίνουν: Είτε η πολυδιαφημιζόμενη Τεχνητή Νοημοσύνη είναι για τα σκουπίδια και δεν ισχύουν αυτά περί κατοχής βοσκοτόπων από τους ΝΔούλους που είπαμε, είτε είναι ακριβής και ισχύουν οπότε η Δικαιοσύνη έχει υποχρέωση να κάνει έρευνα. Ας δούμε αν θα γίνει κάτι και τί θα γίνει.

Υπάρχουν όμως και άλλες παράμετροι. Ένας από τους λόγους της περιβόητης τεχνικής λύσης, δηλαδή να μοιράζονται στους πραγματικούς κτηνοτρόφους βοσκοτόπια εκατοντάδες χιλιόμετρα μακριά και να χάνονται οι επιδοτήσεις των αληθινών κτηνοτρόφων, είναι ακριβώς αυτός. Οι βοσκότοποι αντί να πηγαίνουν στους κτηνοτρόφους δηλώνονται σε κομματικά στελέχη της ΝΔ. Και φυσικά δεν είναι μόνο αυτοί. Μην ξεχνάτε την υπόθεση με τα βοσκοτόπια του πεθερού του Πέτσα που έχει οδηγηθεί στην δικαιοσύνη για τα "πέτσινα" βοσκοτόπια και του Καλογρίτσα επί ΣΥΡΙΖΑ που έβαλε τα βοσκοτόπια εγγύηση για δάνειο ώστε να πάρει συχνότητα εκπομπής.

            Η διεστραμμένη εφευρετικότητα των ανθρώπων του καθεστώτος έχει σπάσει κάθε προηγούμενο και διαρκώς εκπλήσσει αρνητικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΚΚΕΛ: Μόνο η αφαίρεση της ισραηλινής κυριαρχίας από τα Ιεροσόλυμα θα φέρει ειρήνη και δικαιοσύνη

9/5/2024 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Για άλλη μία φορά το ΑΚΚΕΛ παρουσιάζει τον ΜΟΝΑΔΙΚΟ τρόπο που θα υπάρξει δικαιοσύνη και ηρεμία στην Παλαιστίνη κα...

Δημοφιλείς αναρτήσεις