Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2023

Το ΑΚΚΕΛ χαιρετίζει την εκλογική επιτυχία του ολλανδικού Αγροτικού Κόμματος με καθοριστική ενίσχυσή του

23/11/2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

            Από την μία έδρα που είχε, κέρδισε επτά. Ο λόγος για το ολλανδικό κόμμα Αγροτών-Πολιτών BBB, το οποίο στις πρόσφατες εκλογές ενίσχυσε την αντιπροσώπευσή του στην Βουλή, εν μέσω εντάσεων για το λαθρομεταναστευτικό, την θέση της Ολλανδίας στην Ε.Ε., την μεθοδευμένη καταστροφή των αγροτών λόγω ... κλιματικής αλλαγής και άλλα. Το BBB είχε αντιμετωπίσει εχθρότητα από το κατεστημένο πολιτικό και μιντιακό σύτημα, όχι βέβαια τόση όση εκτοξεύουν εδώ κατά του ΑΚΚΕΛ, αλλά σαφέστατα σημαντική.

            Τα αγροτικά κόμματα έχουν γίνει πολιτικοί και κοινωνικοί “μαγνήτες” συγκέντρωσης της εμπιστοσύνης των πολιτών, διότι οι πολίτες καταλαβαίνουν (μεταξύ πολλών άλλων) ότι μπορούν να στηρίζονται μόνο σε ανθρώπους που έχουν εργαστεί στην ζωή τους και φροντίζουν για την διατροφή των πολιτών. Τα αγροτικά κόμματα όμως έχουμε και υγιείς απόψεις λύσεις για όλα τα θέματα διακυβέρνησης, διότι είμαστε καθαροί από την καθεστωτική διαφθορά και προδοσία.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΚΚΕΛ: Μόνο η αφαίρεση της ισραηλινής κυριαρχίας από τα Ιεροσόλυμα θα φέρει ειρήνη και δικαιοσύνη

9/5/2024 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Για άλλη μία φορά το ΑΚΚΕΛ παρουσιάζει τον ΜΟΝΑΔΙΚΟ τρόπο που θα υπάρξει δικαιοσύνη και ηρεμία στην Παλαιστίνη κα...

Δημοφιλείς αναρτήσεις