Πέμπτη 11 Απριλίου 2024

ΑΚΚΕΛ: Πόση περιβαλλοντική καταστροφή επέφεραν οι πτήσεις αεροσκαφών τζετ που μετέφεραν τους συμμετέχοντες στο WEF;

19/1/2024

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

            Τα κυκλώματα που υπηρετεί η κυβέρνηση Μητσοτάκη, μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ, μάς έχουν ζαλίσει για τόσα χρόνια ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ σχετικά με την «μόλυνση» από το διοξείδιο του άνθρακα και την περιβαλλοντική αλλαγή, παρουσιάζοντας μάλιστα, ως υποτιθέμενες λύσεις, πλήγματα στην κτηνοτροφία, γεωργία και γενικά στον τομέα της διατροφής μέχρι και με θανάτωση ζώων που η εκτροφή τους εκπέμπει διοξείδιο του άνθρακα, άζωτο κλπ. Φυσικά αυτά είναι για να προωθήσουν οι ολιγάρχες του WEF τα δικά τους συνθετικά τρόφιμα, έντομα, ερπετά κλπ και να ελέγχουν την διατροφή του κόσμου.

            Οι ίδιοι όμως, για να πηγαίνουν στις γκανγκστερικές συγκεντρώσεις του Νταβός με το WEF, μετακινούνται κυρίως με πρωθυπουργικά ή προεδρικά jet ή με τα δικά τους στα ιδιωτικά jet και όχι με το επιβατικό αεροπλάνο της γραμμής, γιατί φοβούνται μήπως «εισπράξουν» μερικές «ψιλές». Το 2020 έγιναν πτήσεις κάπου 1500 τέτοιων αεροσκαφών για συμμετοχή τους τότε στο WEF. Σύμφωνα με μια μελέτη του Πανεπιστημίου του Μπρίστολ, ένα ιδιωτικό τζέτ εκπέμπει κατά μέσο όρο 0,59 κιλά CO2 ανά χιλιόμετρο, ενώ ένα επιβατικό αεροπλάνο εκπέμπει κατά μέσο όρο 0,11 κιλά CO2 ανά χιλιόμετρο.

Επιπλέον αυτοί ρυπαίνουν πολύ περισσότερο το περιβάλλον με το διοξείδιο του άνθρακα, όπως οι ίδιοι ισχυρίζονται ότι είναι το πρόβλημα, διότι μέσα στο δικό τους jet, είτε είναι ιδιωτικό, είτε πρωθυπουργικό, είτε προεδρικό υπάρχουν πολύ λιγότερα άτομα σε σχέση με το επιβατικό της γραμμής το οποίο παράγει από μόνο του πολύ λιγότερους ρύπους από ότι το jet. Δηλαδή έχουμε ακρότατη υποκρισία και κοροϊδία.

            Όταν από το ΑΚΚΕΛ λέμε ότι όλοι ίδιοι είναι, τέτοια φαινόμενα μάς επιβεβαιώνουν. Παρόλα αυτά, τα γνωστά σεσημασμένα media της Λίστας Πέτσα και άλλων ληστών δεν βλέπουν, δεν ακούνε, δεν μιλούνε για την ασύγκριτα μεγαλύτερη επιβάρυνση με διοξείδιο του άνθρακα από τα αεροπλάνα jet και βλέπουν το μόνο πρόβλημα να είναι η αγροτική παραγωγή. Σε λίγο θα δουν ότι είναι και η αναπνοή των ανθρώπων, διότι αναπνέουμε οξυγόνο και εκπνέουμε διοξείδιο του άνθρακα.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΚΚΕΛ: Μόνο η αφαίρεση της ισραηλινής κυριαρχίας από τα Ιεροσόλυμα θα φέρει ειρήνη και δικαιοσύνη

9/5/2024 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Για άλλη μία φορά το ΑΚΚΕΛ παρουσιάζει τον ΜΟΝΑΔΙΚΟ τρόπο που θα υπάρξει δικαιοσύνη και ηρεμία στην Παλαιστίνη κα...

Δημοφιλείς αναρτήσεις