Πέμπτη 11 Απριλίου 2024

Το ΑΚΚΕΛ στηρίζει τους δημοσιογράφους απέναντι στην αγωγή φίμωσης από τον πρωθυπουργικό ανιψιό Δημητριάδη

24/1/2024

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

            Αντί να κρυφτεί σε μια σπηλιά από ντροπή που κατάντησε δίποδος κοριός υποκλοπής, ο Γρηγόρης Δημητριάδης, ανιψιός και πρώην Γενικός Γραμματέας του Μητσοτάκη, υπέβαλε αγωγή ενός εκατομμυρίου ευρώ κατά των Reporters United, Θανάση Κουκάκη και της Εφημερίδας των Συντακτών που θα εκδικαστεί στις 25 Ιανουαρίου. Δηλαδή μία από τις πιο βρώμικες μορφές οικογενειοκρατίας τύπου Τσαουσέσκου, μπλεγμένος μεταξύ πολλών άλλων και στο σκάνδαλο των υποκλοπών Predator κλπ επιτίθεται νομικά εναντίον ανθρώπων που αποκάλυψαν (όπως είχαν καθήκον) πτυχές αυτού του σκανδάλου ώστε να υπάρξει λογοδοσία από την πλευρά της κυβέρνησης όπως είναι πυλώνας στην δημοκρατία.

            Προφανώς είναι μία εκδικητική ενέργεια από ένα καθεστώς που καταρρέει για να φιμώσει τον έλεγχο για τα σκάνδαλα και προδοσίες που έκανε και ετοιμάζεται να κάνει και ελπίζουμε η Δικαιοσύνη να σταθεί στο ύψος της και να μην υποχωρήσει στην επίδειξη παρακρατικής ισχύος. Ο πρώην δήμαρχος πρωθυπουργικός ανιψιός πετάχτηκε από την εξουσία, καιρός να πάρει απάντηση και αυτός ο πρωθυπουργικός ανιψιός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΚΚΕΛ: Μόνο η αφαίρεση της ισραηλινής κυριαρχίας από τα Ιεροσόλυμα θα φέρει ειρήνη και δικαιοσύνη

9/5/2024 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Για άλλη μία φορά το ΑΚΚΕΛ παρουσιάζει τον ΜΟΝΑΔΙΚΟ τρόπο που θα υπάρξει δικαιοσύνη και ηρεμία στην Παλαιστίνη κα...

Δημοφιλείς αναρτήσεις