Τετάρτη 29 Μαΐου 2024

ΑΚΚΕΛ: Δύο άνθρωποι των παρακρατικών ΗΠΑ και Βρετανίας πήγαν με τον Μητσοτάκη στην Τουρκία του Ερντογάν

14/5/2024

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

            Κανονικότατη πρακτόρευση του αμερικανικού και βρετανικού βαθέως κράτους είχαμε στις ... διευρυμένες ιδιωτικές συνομιλίες μυστικής διπλωματίας του Μητσοτάκη με τον Ερντογάν. Δεν μιλούμε τόσο για την Υφυπουργό Εξωτερικών Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου για την οποία οι πολιτικοί ασκοί του Αιόλου λένε ότι έφερε και ενίσχυσε τον «ατλαντικό αέρα» στο ΥΠΕΞ, λες και δεν είχαμε πουντιάσει τόσα χρόνια  από αυτόν. Μιλούμε για τον Σύμβουλο Εθνικής Ασφαλείας Αθανάσιο Ντόκο και την Σύμβουλο Διεθνούς Στρατηγικού Σχεδιασμού Αριστοτελία Πελώνη, εκλεκτά μέλη της «παρέας» του Greek Cluster της εγγλέζικης παρακρατικής ΜΚΟ Integrity Initiative (ο ένας) και της εξτρεμιστικής παραθρησκείας Scientology όπως και του ειδικού προγράμματος του State Department για διαμόρφωση «ηγετών» που θα προωθούν την αμερικανική πολιτική (η άλλη).

            Για τον κ. Ντόκο έχουμε αναφερθεί μεταξύ άλλων και στο ειδικό αφιέρωμά μας για την παρακρατική ΜΚΟ (https://akkelparty.blogspot.com/p/integrity-initiative.html) όπου φιγουράρει σε περίοπτη θέση ανάμεσα στους «στρατολογημένους ειδικούς» για διοχέτευση εγγλέζικης προπαγάνδας κατά των ελληνορωσικών σχέσεων ... υπό την βιτρίνα της αποκάλυψης ρωσικής προπαγάνδας!!! Πέρα από τα ακραία τουρκολαγνικά που βγάζει κατά καιρούς.

            Για την κ. Πελώνη είχαμε αναφερθεί από το 2020 όταν έγινε αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος (https://akkelparty.blogspot.com/2021/03/scientology.html και https://akkelparty.blogspot.com/2021/04/normal-0-false-false-false-el-x-none-x_49.html) σχετικά με το παρελθόν της ως αξιοποιημένη από την Scientology  κατά του ιερέα π. Αντώνιου Αλεβιζόπουλου. Εντάχθηκε σε δίκτυο της καταδικασμένης οργάνωσης Scientology (το περιβόητο ΚΕΦΕ) ώστε ο χειριστής του δικτύου, Τάκις Αλεξίου αυτοχαρακτηριζόμενος Δερβίσης (από την εξίσου περιβόητη οργάνωση ΠΑΝΙΦΕ, που είχε έδρα στην Κομοτηνή) να διοχετεύει συκοφαντίες εναντίον του ιερέα π. Αντωνίου Αλεβιζόπουλου, ότι δηλαδή είναι επικεφαλής της «εκκλησιαστικής ΚΥΠ» και μέσω αυτού να χτυπάει την Ορθόδοξη Εκκλησία. Λίγα χρόνια μετά ΕΠΙΛΕΧΘΗΚΕ από την αμερικανική πρεσβεία της Αθήνας να ενταχθεί σε άλλο δίκτυο του State Department, το International Visitor Leadership Programme (IVLP) για υπάρχοντες ή εξελισσόμενους ξένους ηγέτες για να υποστηρίζουν την εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ. Ο σύζυγός της ήταν στενός συνεργάτης της Άννας Διαμαντοπούλου (αυτή που μεταξύ άλλων ήθελε να γράφονται υποχρεωτικά τα ελληνικά με λατινικούς χαρακτήρες) και όταν καταποντίστηκε το ΠΑΣΟΚ μεταπήδησε στη Νέα Δημοκρατία ως Γενικός Διευθυντής του Ινστιτούτου Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής! Η ίδια μετά από Τα Νέα μεταπήδησε στην «σεσημασμένη» Καθημερινή. Και οι δύο είναι υπότροφοι του Marshall Memorial Fellowship (MMF) του German Marshall Fund of the US, ενώ η ίδια το 2008 (τρία χρόνια μετά από την επίθεσή της στην Εκκλησία) ήταν υπότροφος του International Visitor Leadership Programme (IVLP) … του State Department!

            Ας τα βλέπουν αυτά όσοι στη ΝΔ πιστεύουν ακόμη ότι το Μητσοτακέικο έχει πατριωτικά στοιχεία και κυρίως εκκλησιαστικοί παράγοντες που δεν ξύπνησαν ακόμη. Το μόνο ερώτημα είναι ΤΙ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΘΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Καταγγελία του κόμματος ΑΚΚΕΛ στην Πρεσβεία της Γαλλίας για την σύλληψη του Pavel Durov και την εφαρμογή πρακτικών λογοκρισίας της Scientology και συλλογικής ευθύνης

4 /9/2024   ΠΡΟΣ:             Πρεσβεία της Γαλλίας,   πρέσβη κα Laurence Auer sec.athenes-amba@diplomatie.gouv.fr Καταγγελία του ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις