Τετάρτη 29 Μαΐου 2024

Το ραδιοφωνικό μήνυμα της Συμμαχίας ΚΕΚΑ-ΑΚΚΕΛ ΜΑΖΙ για μια Ελεύθερη Ελλάδα

20/5/2024

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

            Η Συμμαχία μεταξύ του Κόμματος Ελλήνων Κυνηγών και Αλιέων ΚΕΚΑ, Αγροτικού Κτηνοτροφικού Κόμματος Ελλάδας ΑΚΚΕΛ και ΜΑΖΙ για μια Ελεύθερη Ελλάδα δημοσιοποιεί το ραδιοφωνικό της μήνυμα για τις Ευρωεκλογές 2024:

«Στις εννέα Ιουνίου, η φωνή της ελληνικής υπαίθρου θα πρέπει να ακουστεί δυνατά στις ευρωεκλογές. Το Κόμμα Ελλήνων Κυνηγών και Αλιέων (ΚΕΚΑ), το Αγροτικό Κτηνοτροφικό Κόμμα Ελλάδας (ΑΚΚΕΛ) και το κόμμα 'ΜΑΖΙ για μια Ελεύθερη Ελλάδα', που εκπροσωπεί επιστήμονες, δικηγόρους, γιατρούς και καθηγητές πανεπιστημίου, έρχονται να δώσουν μια νέα πνοή στην ευρωπαϊκή πολιτική σκηνή.

Υποστηρίξτε την ανάπτυξη μέσα από την παραγωγή, την προστασία των φυσικών πόρων και την προώθηση των δικαιωμάτων των κυνηγών και αλιέων, υποστηρίξτε την πρόοδο,  και τις νέες ιδέες.

Ψηφίστε για μια Ελλάδα που θα προάγει την ελευθερία, την καινοτομία και την επιστημονική πρόοδο.

Στις εννέα Ιουνίου, ψηφίστε ΚΕΚΑ -ΑΚΚΕΛ,  'ΜΑΖΙ για μια Ελεύθερη Ελλάδα'. Η φωνή σας, η φωνή της αλλαγής.

Μην αφήσετε την ψήφο σας να χαθεί. Μιλήστε δυνατά για την Ελλάδα που αγαπάτε.

Εννέα Ιουνίου ψηφίζω ΚΕΚΑ - ΑΚΚΕΛ, ΜΑΖΙ για μια Ελεύθερη Ελλάδα !!!».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Καταγγελία του κόμματος ΑΚΚΕΛ στην Πρεσβεία της Γαλλίας για την σύλληψη του Pavel Durov και την εφαρμογή πρακτικών λογοκρισίας της Scientology και συλλογικής ευθύνης

4 /9/2024   ΠΡΟΣ:             Πρεσβεία της Γαλλίας,   πρέσβη κα Laurence Auer sec.athenes-amba@diplomatie.gouv.fr Καταγγελία του ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις