Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2024

Το ΑΚΚΕΛ καλεί σε μποϋκοτάζ γαλλικών προϊόντων ως απάντηση για την φασιστική σύλληψη του Pavel Durov, ιδρυτή του Telegram

25/8/2024

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

            Το Αγροτικό Κτηνοτροφικό Κόμμα Ελλάδας ΑΚΚΕΛ καταδικάζει απερίφραστα την προκλητική και φασιστικού τύπου σύλληψη του Pavel Durov, ιδρυτή της πλατφόρμας ασφαλών επικοινωνιών Telegram, το οποίο αποτελεί όαση δημοκρατίας και ασφαλών επικοινωνιών μέσα στην έρημο της παγκοσμιοποίησης που προωθεί το βαθύ κράτος στις ΗΠΑ, Βρετανία και τώρα και στην Γαλλία.

            Το Telegram έχει αντισταθεί στις προσπάθειες λογοκρισίας περιεχομένου, την οποία όμως εφάρμοσαν άλλες εφαρμογές όπως το Facebook, Youtube κλπ από εταιρίες όπως οι Meta, Google κλπ. Για αυτόν ακριβώς τον λόγο, για την μη λογοκρισία, το γαλλικό καθεστώς του Μακρόν συνέλαβε τον Durov όπως το αγγλομερικανικό καθεστώς παλαιότερα είχε συλλάβει τον Assange. Ίδιοι είναι. Το παρακράτος του Μακρόν συνδέεται άμεσα με το μητσοτακικό παρακράτος, μέσω του εξτρεμιστή Κλάους Σβαμπ από το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ WEF. Μακρόν και Μητσοτάκης είναι πνευματικά παιδιά αυτού του ακρότατα αντιδημοκράτη και είναι εξίσου αντιδημοκράτες.

            Το ΑΚΚΕΛ καλεί σε άμεση και ισχυρή απάντηση απέναντι στο καθεστώς του Μακρόν, καλεί σε μποϊκοτάζ κάθε γαλλικού προϊόντος και υπηρεσίας. Μην αγοράζετε τίποτα γαλλικό μέχρι να απελευθερωθεί ο Pavel Durov.

            Το ΑΚΚΕΛ τονίζει ακόμη ότι τόσο στην περίπτωση του Durov που δεν συμμορφώθηκε σε λογοκρισία, όσο και στις άλλες περιπτώσεις που έχουν συμμορφωθεί στην λογοκρισία, οι κρατικοί αξιωματούχοι που εκβιάζουν για συμμόρφωση δεν έχουν κανένα νομικό δικαίωμα να λειτουργούν με αυτό τον τρόπο. Κάνουν κατάχρηση εξουσίας κατά των πολιτών και υπέρ οργανωμένων αντιδημοκρατικών εγκληματικών συμφερόντων, μάλιστα όχι μόνο κατά των πολιτών των δικών τους χωρών αλλά και άλλων. Δεν έχουν κανένα κυριαρχικό δικαίωμα στα δίκτυα διακίνησης δεδομένων των άλλων χωρών. Μόνο οι πολίτες του κάθε κράτους έχουν ρυθμιστικό δικαίωμα σε αυτά διότι είναι περιουσία των πολιτών. Κανένας άλλος, ούτε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ή Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ή κυβέρνηση δεν έχουν δικαίωμα να αποφασίσουν σε τί θα έχουμε εμείς πρόσβαση. Συνεπώς, η ενέργεια σύλληψης του Durov από το γαλλικό κυβερνητικό καθεστώς, στρέφεται και κατά των Ελλήνων πολιτών σε σχέση με τα κυριαρχικά-ιδιοκτησιακά δικαιώματά μας στα ελληνικά δίκτυα διακίνησης δεδομένων, ενσύρματα και ασύρματα.

            Να δούμε τώρα τί θα πουν αυτοί που θεωρούν ότι είναι στη σωστή πλευρά της ιστορίας, με τον Μακρόν, αλλά μάλλον θα καταπιούν τη γλώσσα τους. Αν όμως ακόμη και στον ορίζοντα που πετούσε το αεροπλάνο του Durov εμφανιζόταν ένα ρωσικό αεροπλάνο θα ούρλιαζαν τώρα μέχρι και για απόπειρα κατάρριψής του.

            Το ΑΚΚΕΛ καλεί την ρωσική κυβέρνηση να ανταλλάξει τον Pavel Durov με Γάλλους μισθοφόρους που έχει συλλάβει στην Ουκρανία.

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Καταγγελία του κόμματος ΑΚΚΕΛ στην Πρεσβεία της Γαλλίας για την σύλληψη του Pavel Durov και την εφαρμογή πρακτικών λογοκρισίας της Scientology και συλλογικής ευθύνης

4 /9/2024   ΠΡΟΣ:             Πρεσβεία της Γαλλίας,   πρέσβη κα Laurence Auer sec.athenes-amba@diplomatie.gouv.fr Καταγγελία του ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις