Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2020

Από τον Μάρτιο το ΑΚΚΕΛ τόνιζε ότι τα «μέτρα» για τον κορονοϊό δεν ήταν σωστά και ότι η «θεραπεία» είναι χειρότερη από την «αρρώστια»

 16/12/2020

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

  

            Πρόσφατα υπήρξε η αποκάλυψη ότι από τις 16 Μαρτίου 2020 η κυβέρνηση είχε ενημερωθεί από επιστήμονες ότι «επιθετικός και εκτεταμένος εργαστηριακός έλεγχος» του κορονοϊού χρειάζεται να ακολουθηθεί για την αντιμετώπισή του και ότι οι επιστήμονες ζήτησαν να γίνουν άμεσα 1.000.000 τεστ, αλλά το μνημονιακά κατεστραμμένο σύστημα υγείας είχε (όπως είπε η κυβέρνηση) μόνο 1.000 τεστ!!!  Οι επιστήμονες το απέκρυψαν και υιοθέτησαν «λύσεις» όχι με βάση την Επιστήμη αλλά τις περιορισμένες δυνατότητες του κατεστραμμένου συστήματος υγείας. Μέχρι σήμερα οι «ειδικοί» (στην απόκρυψη) επιστήμονες των Επιτροπών και η κυβέρνηση φορτώνουν στους πολίτες την αποτυχία των εμφανώς λανθασμένων μέτρων για να μην αποκαλυφθούν οι ποινικές ευθύνες των καταστροφέων … που υποκρίνονται ότι ενδιαφέρονται για την υγεία μας

Το ΑΚΚΕΛ τώρα δεν θα επεκταθεί αναλυτικότερα σε αυτό. Θα υπογραμμίσουμε ότι στις 25 Μαρτίου είχαμε δημοσιεύσει δελτίο τύπου με τίτλο «Κορονοϊός: Απαγόρευση κυκλοφορίας ή τεστ διάγνωσης σε όλους;», όπου με την κοινή λογική και το αισθητήριο της νομιμότητας και αναλογικότητας παρουσιάζαμε το αυτονόητο, όπως και οι επιστήμονες χωρίς να τους γνωρίζουμε. Είχαμε επίσης έρθει σε επαφή με την πρεσβεία της Κίνας και της Κούβας, για να δημοσιοποιήσουμε επίσημα τις δράσεις στις δύο χώρες σε σχέση με την καταπολέμηση του κορονοϊού, που είχαν μεν ακουστεί αλλά δεν είχαν λάβει ανάλογη δημοσιότητα, ούτε η συμβολή των Κουβανών σε άλλες χώρες.

            Τον τελευταίο καιρό πληθαίνουν οι αποκαλύψεις και αποδείξεις για κυβερνητικά λάθη στον χειρισμό του κινδύνου από τον κορονοϊό (σε όποιο βαθμό είναι επικίνδυνος) και για υιοθέτηση αναποτελεσματικών δράσεων (μοριακά τεστ και «γρήγορα» με υπερβολική ευαισθησία εντοπισμού, μάσκες παντού, απαγόρευση νεκροψιών, μπλακάουτ στον Τύπο και απαγόρευση σε ιατρικό προσωπικό να μιλούν, lockdown στην ζωή μας, απαγόρευση εκκλησιαστικής ζωής, κλπ). Έχουμε και την κατάφωρη παραβίαση του νομοθετικού πλαισίου που έχουν δημιουργήσει οι ίδιοι στην κυβέρνηση με πρώτο και καλύτερο τον πρωθυπουργό και τη σύζυγό του, η οποία μόλις πριν λίγες ημέρες πετάχτηκε μέχρι την Καλαμάτα για να περιποιηθεί πελάτες της από γαλλικό οίκο ενδυμάτων χωρίς να πληρώσει πρόστιμο.

Όσα επιβλήθηκαν βίαια πάνω στους Έλληνες πολίτες με την δικαιολογία της αντιμετώπισης του υγειονομικού κινδύνου από τον COVID-19 αποδείχθηκαν αναποτελεσματικά όπως από την αρχή προειδοποιούσαν πολλοί επιστήμονες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Οι ίδιοι οι πολίτες από την αρχή με την διαίσθησή τους δεν «κατάπιναν» τις κυβερνητικές κινδυνολογίες και των κομματικά ή ιδεολογικά ή συμφεροντολογικά στρατευμένων «ειδικών», αλλά μέχρι και σήμερα οι αστυνομικές και mediaκές δυνάμεις καταστολής, τούς υποχρεώνουν σε καταστολή της ελεύθερης έκφρασης.

Με ναζιστικές μεθόδους συλλογικής ευθύνης η κυβέρνηση Μητσοτάκη και όλος ο εξαρτημένος χώρος γύρω από αυτήν εκτοξεύει νεφελώδεις κατηγορίες κατά ορισμένων «ανεύθυνων πολιτών» οι οποίοι «μεταδίδουν τον ιό» διότι δεν εφαρμόζουν αυτά τα μέτρα, τα οποία είχαν καταγγελθεί από την αρχή, αντί να παραδεχτεί ότι τα μέτρα ήταν λανθασμένα και δεν μπορούσαν σε καμία περίπτωση να σταματήσουν την εξάπλωση οποιοδήποτε ιού. Με τη διεστραμμένα ναζιστική νοοτροπία που έχει η μητσοτακική κυβέρνηση για συλλογική ευθύνη τιμωρεί όλους τους πολίτες επειδή ορισμένοι, χωρίς να προσδιορίζονται, «δεν εφάρμοσαν τα μέτρα» του Μητσοτάκη, του Χαρδαλιά και του Κικίλια & ΣΙΑ. Δηλαδή διότι αμφισβήτησαν την εξουσία την δική του και όχι επειδή κόλλησαν άλλους με τον ιό.

            Με αυτό τον τρόπο καθιστά ποινικά και αστικά υπεύθυνους τόσο τους βουλευτές της ΝΔ όσο και όλο τον κομματικό χώρο της, δεδομένου ότι δεν έχει εκφραστεί από όλους αυτούς κάποια ενέργεια επιβολής της νομιμότητας, αναλογικότητας μέτρων-αιτίας και λογοδοσίας προς τους πολίτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΚΚΕΛ: Μόνο η αφαίρεση της ισραηλινής κυριαρχίας από τα Ιεροσόλυμα θα φέρει ειρήνη και δικαιοσύνη

9/5/2024 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Για άλλη μία φορά το ΑΚΚΕΛ παρουσιάζει τον ΜΟΝΑΔΙΚΟ τρόπο που θα υπάρξει δικαιοσύνη και ηρεμία στην Παλαιστίνη κα...

Δημοφιλείς αναρτήσεις