Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2020

Η κυβέρνηση εξωθεί την Διοίκηση της Εκκλησίας σε ρήξη Ορθοδοξίας-Ελληνισμού - ΑΚΚΕΛ - Η Ιεραρχία να ελέγξει συνολικά την επιστημονικότητα και νομιμότητα των «μέτρων»

 14/12/2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η κυβέρνηση εξωθεί την Διοίκηση της Εκκλησίας σε ρήξη Ορθοδοξίας-Ελληνισμού - ΑΚΚΕΛ

Η Ιεραρχία να ελέγξει συνολικά την επιστημονικότητα και νομιμότητα των «μέτρων»

 

            Το ΑΚΚΕΛ βλέπει ότι έχει τραβήξει πολύ η ομηρία της Ορθοδοξίας από το αντί-Χριστο κυβερνητικό καθεστώς. Η σημερινή κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη αποτελεί τον αντιορθόδοξο συνασπισμό από εξτρεμιστικούς κύκλους της κυβέρνησης Κωνσταντίνου Σημίτη και της κυβέρνησης Κωνσταντίνου Μητσοτάκη: των δύο κυβερνητικών μορφωμάτων του αντίχριστου γκανγκστερισμού, που διοχέτευσαν το δηλητήριο της διάσπασης μέσα στην Εκκλησία και μέσα στην κοινωνία κατά της Εκκλησίας.

            Σήμερα προωθούν τη διάσπαση σε οντολογικό επίπεδο χτυπώντας τον πνευματικό δεσμό του Ελληνισμού με την Ορθοδοξία. Όπως οι Ιουδαίοι ενώπιον του Πόντιου Πιλάτου επέλεξαν να μην έχουν ως πνευματικό βασιλιά τον Χριστό, αλλά τον κοσμικό Ρωμαίο Καίσαρα (δηλαδή με τις ενέργειες της ιουδαϊκής εκκλησιαστικής διοίκησης υποτάχτηκαν στην δαιμονική κοσμική εξουσία και αποκόπηκαν από την προφητική ιστορική παράδοση του Θεού), κατά αναλογία σήμερα η εκκλησιαστική διοίκηση της ελλαδικής Ορθόδοξης Εκκλησίας εξωθείται να υποταχθεί στην δαιμονική κοσμική εξουσία της σημερινής κυβέρνησης Μητσοτάκη η οποία είναι το τοπικό γρανάζι που υπηρετεί την Παγκοσμιοποίηση (Γκλομπαλισμό).

            Αυτό που γνωρίζουμε και ζούμε ως Ορθοδοξία είναι η αθανατοποιημένη μεταμόρφωση του Ελληνισμού. Ο Ελληνισμός είναι το ιστορικό σώμα της Ορθοδοξίας. Στην ζωή των Αγίων προσωποποιούνται οι αξίες του Ελληνισμού, ο οποίος είναι ο πρωτότοκος αδελφός των Ορθόδοξων λαών και κοινοτήτων. Η Εκκλησία στην Ελλάδα έχει γίνει επίσης στόχος αυτών των Γκλομπαλιστών, διότι αποτελεί τον πνευματικό σύνδεσμο του ελληνικού λαού.

Άλλωστε και ο ίδιος ο Μητσοτάκης έχει δηλώσει προ καιρού ότι θα πολεμήσει τον "νατιβισμό". Η λέξη είναι ελληνικοποιημένη εκφορά της λέξης native, δηλαδή ντόπιος, εγχώριος κλπ. Δηλαδή θα πολεμήσει οτιδήποτε ελληνικό ή σχετικό με τον Ελληνισμό. Και αυτό ΑΚΡΙΒΩΣ κάνει. Ας αναρωτηθούν στην Ιεραρχία όλοι οι μητροπολίτες, αν αυτά τα έργα του Μητσοτάκη και της κυβέρνησής του είναι έργα του Θεού η έργα διαβόλου. Θεωρούν ότι είναι έργα του Θεού; Προφανώς όχι, συνεπώς ...

           

            Χρειάζεται ΑΜΕΣΩΣ να γίνει έλεγχος της επιστημονικότητας και νομιμότητας των μέτρων. Από επιστήμονες και νομικούς.

Επίσης, να απελευθερωθεί η Εκκλησία από το ανύπαρκτο πια Αριστερά-Δεξιά. Το δηλητήριο, που κατά καιρούς διοχετεύεται εναντίον της Εκκλησίας, παρασκευαζόταν σε πολιτικά και στρατηγικά «εργαστήρια» αυτοχαρακτηριζόμενων αριστερών. Η σύριγγα και η βελόνα της σύριγγας (με την οποία τρυπάει το σώμα της Εκκλησίας για να διοχετευθεί το δηλητήριο) κατασκευάζεται σε «εργοστάσια» αυτοχαρακτηριζόμενων δεξιών. Το χέρι που κρατάει την «δεξιά» σύριγγα για να διοχετεύσει το «αριστερό» δηλητήριο ποιανού είναι; Σήμερα είναι της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Η διοίκηση της Ορθόδοξης Εκκλησίας δεν επιτρέπεται «να δανείζει χείρα βοηθείας» σε αυτό το χέρι.

 

 

Συνοπτικά, όλα τα μέτρα της κυβέρνησης Μητσοτάκη είναι εξόχως αντισυνταγματικά και κάθε μέτρο στο εξωτερικό έχει αποδειχθεί παράνομο όπως επίσης και χωρίς επιστημονική βάση. Ενδεικτικά, το ΑΚΚΕΛ αναφέρει ότι τα περιβόητα μοριακά τεστ pcr, με τα οποία προσδιορίζεται η μόλυνση από τον κορονοϊό, αποδείχθηκε και επιστημονικά και δικαστικά ότι ρυθμίζονται σε εξαιρετικά ευαίσθητο επίπεδο, ώστε περίπου το 97% των περιπτώσεων που παρουσιάζουν ως θετικά κρούσματα να είναι πλαστό και μόνο το 3% πραγματικά να έχει νοσήσει από κορονοϊό. Επίσης όταν απαγορεύουν τις νεκροψίες ώστε να μην αποδειχθεί η πραγματική αιτία θανάτου των συνανθρώπων μας, υπάρχει ξεκάθαρος δόλος. ΜΟΝΟ η νεκροψία-νεκροτομή αποδεικνύει την αιτία θανάτου. Η αποτελεσματικότητα της χρήσης μάσκας επίσης έχει αμφισβητηθεί πλήρως εκτός σε περιπτώσεις βαρέως νοσούντων και ότι τεκμηρίωση της χρήσης τους είναι αόριστη δηλαδή χωρίς επιστημονική βάση. Το κλείσιμο των εκκλησιών και γενικά οι περιορισμοί στις εκκλησίες στη Γαλλία όσο και στις Ηνωμένες Πολιτείες έχουν κριθεί παράνομες και μη αναλογικές σε σχέση με τον κίνδυνο.

Όλο το πρόβλημα δημιουργείται, σε όποιο βαθμό υπάρχει επικινδυνότητα του ιού, από την καταστροφή της υποδομής στο σύστημα υγείας τόσο σε ιατρικό προσωπικό όσο και σε εξοπλισμό, μετά από δεσμεύσεις των προηγούμενων κυβερνήσεων λόγω των μνημονίων. Ουσιαστικά δηλαδή τα μνημόνια σκότωσαν την υποδομή και τώρα τους ανθρώπους και οι υπεύθυνοι προσπαθούν να το καλύψουν για κομματικούς και για λόγους διαφθοράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΚΚΕΛ: Μόνο η αφαίρεση της ισραηλινής κυριαρχίας από τα Ιεροσόλυμα θα φέρει ειρήνη και δικαιοσύνη

9/5/2024 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Για άλλη μία φορά το ΑΚΚΕΛ παρουσιάζει τον ΜΟΝΑΔΙΚΟ τρόπο που θα υπάρξει δικαιοσύνη και ηρεμία στην Παλαιστίνη κα...

Δημοφιλείς αναρτήσεις