Δευτέρα 21 Μαρτίου 2022

ΑΚΚΕΛ: Ο αναίσθητος Μητσοτακισμός πλάκωσε την Αττική Οδό και την Ελλάδα στο χιόνι ή μήπως οι ανεμβολίαστοι φταίνε και για αυτό;

 25/1/2022

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

            Η αναισθησία και απανθρωπιά του καθεστώτος Μητσοτάκη-Σημίτη αποκαλύφθηκε για άλλη μία φορά στην Αττική Οδό αλλά και σε όλη την Ελλάδα με την απόλυτη αποτυχία αντιμετώπισης μίας κακοκαιρίας που ήταν αναμενόμενη και την περίμεναν όλοι πριν από αρκετές ημέρες.

            Το ΑΚΚΕΛ τονίζει ιδιαίτερα ότι δεν είναι μόνο ανικανότητα αυτού του καθεστώτος, αλλά ενσωματωμένη αδιαφορία και μισανθρωπία (ακριβώς όπως αυτές εκδηλώθηκαν και στην περίπτωση του κορονοϊού και των εμβολίων) απέναντι στους πολίτες, τους οποίους όχι μόνο δεν τους λογαριάζουν, αλλά θεωρούν ότι οι πολίτες πρέπει να είναι ευγνώμονες που έχουν αυτούς ως κυβερνώντες.

            Σε λίγο θα μας πουν ότι οι ανεμβολίαστοι είναι υπεύθυνοι για ότι έγινε στην Αττική Οδό και σε όλη την Ελλάδα με τις χιονοπτώσεις. Είναι άλλη μία Αποτυχία του επικεφαλής της Πολιτικής Προστασίας, στον οποίο ο Βορίδης και ο Μητσοτάκης έδωσαν ελληνική ιθαγένεια για να μπορέσει να καπελώσει την Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας. Τον έφεραν από την Κύπρο χωρίς να έχει δει χιόνι, αλλά και ως τεχνοκράτη ενώ είναι οδοντίατρος! Θα ξεδοντιάσει τον χιονιά; Τελικά ξεδοντιάζεται το λυσσασμένο σκυλί του μητσοτακέικου.

            Φυτεύτηκε χωρίς να είναι ξεκάθαρα τα προσόντα και ειδικές ικανότητές του παρά μόνο το γεγονός ότι είναι ένας από αυτούς που τσέπωσαν χαρτζιλίκι για να υποστηρίξουν και προωθήσουν το ανθελληνικό και φιλότουρκο Σχέδιο Ανάν. Την ίδια στιγμή, ο Μάκης Βορίδης αντιδρά στην πρόταση του ΑΚΚΕΛ για τιμητική ιθαγένεια στον Julian Assange λόγω της προσφοράς του στις αξίες και  ιδανικά του Ελληνισμού (https://akkelparty.blogspot.com/2021/11/julian-assange.html).

            Ο τουρκόφιλος χαρτζιλικωμένος που φυτεύτηκε στην Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας (στη θέση του Χουνταλιά) χωρίς να έχει κάποιο προσόν αλλά μόνο ως επιβράβευση του ξεπουλήματός του (και τώρα βλέπουμε ότι έχει αποτύχει παταγωδώς σε όλα και είναι ανίκανος να αντιμετωπίσει μία κακοκαιρία που ήταν αναμενόμενη), έλαβε τιμητική ελληνική ιθαγένεια από τον Βορίδη και τον Μητσοτάκη, αλλά αυτοί οι δύο δεν βλέπουν ότι ο Julian Assange έχει κάνει πολύ περισσότερα.

            Αυτά για να μην υπάρχουν αυταπάτες για το τί είναι τα μητσοτάκια και τα σημίτια, αυτά τα αναίσθητα και μισάνθρωπα όντα στην κυβέρνηση.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΚΚΕΛ: Μόνο η αφαίρεση της ισραηλινής κυριαρχίας από τα Ιεροσόλυμα θα φέρει ειρήνη και δικαιοσύνη

9/5/2024 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Για άλλη μία φορά το ΑΚΚΕΛ παρουσιάζει τον ΜΟΝΑΔΙΚΟ τρόπο που θα υπάρξει δικαιοσύνη και ηρεμία στην Παλαιστίνη κα...

Δημοφιλείς αναρτήσεις