Δευτέρα 21 Μαρτίου 2022

ΑΚΚΕΛ για εκλογές ΕΣΗΕΑ: Την μιντιακή συγκυβέρνηση ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ θα την ανεχθούν οι δημοσιογράφοι ή θα αρχίσουν την κάθαρση;

 26/1/2022

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

            Στις 27 Ιανουαρίου 2022 ξεκινούν οι εκλογές στην ΕΣΗΕΑ σε μία περίοδο που η καταστολή, καταστροφή, υπονόμευση, αγνόηση και πολλά άλλα κατά της δημοσιογραφικής δεοντολογίας, έχουν βρωμίσει "τον χώρο" σε έκταση και βαθμό που δεν έχει όμοιο στην ιστορία. Λειτουργούν για ακραίες φασιστικές ομάδες και ΜΚΟ όπως Scientology, Integrity Initiative, Open Society και ΣΙΑ.

            Έχουν μεταλλάξει πολλούς δημοσιογράφους σε διάμεσους (μιντιάδες) εγκληματικών και παρακρατικών συμφερόντων, με την κομματικοποιημένη διοίκηση της ΕΣΗΕΑ και τα Πειθαρχικά Συμβούλια να φαίνονται (στην καλύτερη περίπτωση) φοβισμένα και απρόθυμα να διορθώσουν την κατάσταση.

            Η κρίση επιπλέον που χτίστηκε γύρω από τον κορονοϊό, με όλη την αντιεπιστημονική και αντιδημοκρατική βάση, στρατολόγησε άτομα που είχαν την ιδιότητα του δημοσιογράφου ώστε να χρησιμοποιηθούν από το κυβερνητικό καθεστώς του Μητσοτάκη ως εργαλεία ανατροπής της Δημοκρατίας, διχασμού μεταξύ των Ελλήνων και επιβολής καθετί που αποφάσιζε το καθεστώς.

            Το ΑΚΚΕΛ καλεί τα μέλη της ΕΣΗΕΑ να ψηφίσουν μαζικά, να μην απέχουν και να ψηφίσουν ΜΟΝΟ αυτούς που όντως σέβονται και εφαρμόζουν την δημοσιογραφική δεοντολογία, όχι τους εξαρτημένους διάμεσους μιντιάδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΚΚΕΛ: Μόνο η αφαίρεση της ισραηλινής κυριαρχίας από τα Ιεροσόλυμα θα φέρει ειρήνη και δικαιοσύνη

9/5/2024 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Για άλλη μία φορά το ΑΚΚΕΛ παρουσιάζει τον ΜΟΝΑΔΙΚΟ τρόπο που θα υπάρξει δικαιοσύνη και ηρεμία στην Παλαιστίνη κα...

Δημοφιλείς αναρτήσεις