Τετάρτη 28 Ιουνίου 2023

ΑΚΚΕΛ: Μόνο το 45% του εκλογικού σώματος εκπροσωπούν τα κόμματα της Βουλής, ολιγαρχικό πολίτευμα στην Ελλάδα

27/6/2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πήρε το 21% των ψήφων του εκλογικού σώματος (9,97 εκατομμύρια πολιτών) και αυτό τού έδωσε το 53% εδρών, ο λόγος για τον Μητσοτάκη και τη ΝουΔούλα.  Όλα τα κόμματα που βρίσκονται στη Βουλή αντιπροσωπεύουν μόνο το 45% του εκλογικού σώματος. Το υπόλοιπο 55% είναι η αποχή τα λευκά και άκυρα μαζί με ψηφοφόρους που ψήφισαν κόμματα τα οποία δεν μπήκαν στη Βουλή και οι έδρες τις οποίες θα είχαν (αν δεν υπήρχε το 3%) κλάπηκαν από τον Μητσοτάκη.

Παρά τις κλεψιές εδρών έμεινε στις ίδιες έδρες που είχε από το 2019. Και η σύνθεση της νέας κυβέρνησης επιβεβαίωσε ότι το εξελιγμένο απόστημα του σημιτικού ΠΑΣΟΚ κυριαρχεί στη ΝΔ.

Αυτό είναι αντιπροσωπευτική κοινοβουλευτική Δημοκρατία; Όταν ένα κόμμα που πήρε το ένα πέμπτο των ψήφων του εκλογικού σώματος παίρνει κοντά τα τρία πέμπτα των εδρών, δυόμιση φορές περισσότερες έδρες και μάλιστα με βουλευτές που ΔΕΝ έχουν ψηφιστεί προσωπικά αλλά έχουν προεπιλεγεί από τον ιδιοκτήτη του κόμματος; Ούτε καν Δημοκρατία δεν είναι, το πολίτευμα έχει ανατραπεί με τον εκλογικό νόμο. Είναι ολιγαρχικό με δημοκρατικοειδή μορφή και το πρώτο πράγμα που οφείλουμε οι άλλοι να κάνουμε, είναι να αποκαταστήσουμε την εξουσία των πολιτών κατά της ολιγαρχίας.

Το ανθελληνικό και ξενοκίνητο απόστημα στο σημιτικό και γιωργακικό ΠΑΣΟΚ, που βρήκε καταφύγιο πριν από 10 χρόνια περίπου στον ΣΥΡΙΖΑ και σταδιακά έμπαινε στη Νέα Δημοκρατία, τώρα παρατάει τον ΣΥΡΙΖΑ και φουσκώνει τη Νέα Δημοκρατία. Η Νέα Δημοκρατία έχει γίνει ένα ανθελληνικό γρανάζι πού όμως έχει ζωγραφισμένο στην επιφάνειά του ένα παραπλανητικό πατριωτικό εικονίδιο. Ο ΣΥΡΙΖΑ στερεύει από το πασοκικό απόστημα που τον κρατούσε και πάει για κατάρρευση μαζί με το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ σε μικρά μονοψήφια ποσοστά. Η προδοσία της Μακεδονίας, του λαού στο δημοψήφισμα, η υποταγή στο παρακράτος των ΗΠΑ κατά των ελληνορωσικών σχέσεων, η παράδοση των σπιτιών Ελλήνων σε συμμορίες των funds, οι ανισόρροπες υποστηρίξεις σε ΛΟΑΤΚΙ, συμμορίες διακινητών κλπ αηδίασαν και εξόργισαν το λαό και έδειξε στον ΣΥΡΙΖΑ το «πολιτικό δάκτυλο».

Στην καθεστωτική πολυκατοικία αδειάζει η πτέρυγα του ΣΥΡΙΖΑ και μετακομίζουν στης ΝουΔούλας (αφήνοντας και μικροπράγματα στον χώρο του ΠΑΣΟΚ) αλλά η καθεστωτική πολυκατοικία μένει καθεστωτική. Χωρίς να έχει σημασία αν οι πτέρυγες είναι στα αριστερά, πάνω, κάτω, δεξιά ή στα υπόγεια. Όλοι ίδιοι είναι, όλοι εναντίον των Ελλήνων δουλεύουν στην καθεστωτική πολυκατοικία.

Αυτά βέβαια τα έχουν κάνει με την βοήθεια του μεταλλαγμένου Τύπου, που φιμώνει την φωνή των άλλων κομμάτων και τυπώνει ή μεταδίδει μόνο αυτά που δίνουν οι συμμορίες γύρω από τον Μητσοτάκη, όπως επίσης και από τα αμερικανικής ιδιοκτησίας κοινωνικά δίκτυα που απροκάλυπτα παρεμβαίνουν στις εκλογές και λογοκρίνουν το ΑΚΚΕΛ αλλά και άλλα κόμματα.

 

Το άσχημο παρασκήνιο

Στο πρακτικό τμήμα, το ΑΚΚΕΛ δικαιώθηκε τόσο για τις διαπιστώσεις του όσο και για την μη συμμετοχή του σε αυτές τις εκλογές διότι ο συνδυασμός των απαραίτητων συνθηκών είχε αλλοιωθεί τόσο από καθεστωτικές υπονομεύσεις και παγίδευση άλλων κομμάτων, όσο κυρίως από υπονόμευση εντός του «πατριωτικού χώρου» από φορείς που υποτίθεται ότι είναι στο πατριωτικό στρατόπεδο, αλλά αυτό δεν τους εμπόδισε κυριολεκτικά να εκβιάσουν το ΑΚΚΕΛ για να κινηθεί, η Συμμαχία που πρωτοστατούσαμε, σε καταστροφικές κατευθύνσεις ώστε να ικανοποιηθούν τα δικά τους συμπλέγματα ελέγχου και εξουσίας.

Αυτοί που εξελίσσονται σε αντίπαλο εκ των έσω πάντα αποδεικνύονται  περισσότερο επικίνδυνοι. Το ΑΚΚΕΛ ποτέ δεν κρύβεται και ούτε διστάζει να ενημερώσει πλήρως τους Έλληνες. Για αυτόν το λόγο και επειδή χρειάζεται να γνωρίζουν όλα τα στοιχεία, για σωστή αξιολόγηση και κρίση για τα άτομα και γεγονότα εντός αυτού που ονομάζεται «πατριωτικός χώρος», το ΑΚΚΕΛ μιλάει με γεγονότα και ονόματα σχετικά με αυτόν τον εκβιασμό.

Αν δεν είχαν σημειωθεί αυτές οι εσωτερικές και εν μέρει εξωτερικές υπονομεύσεις, η συγκεκριμένη Συμμαχία θα έχει αναπτυχθεί πάρα πολύ θα είχαν πιθανότατα αποφευχθεί διάφορα ευτράπελα και εξοργιστικά από άτομα που υποτίθεται ότι κινούνται στον πατριωτικό χώρο και σήμερα με μεγάλη πιθανότητα η Συμμαχία θα είχε ανατρέψει σε πολύ μεγάλο βαθμό ίσως και ολοκληρωτικά το διεφθαρμένο και διεστραμμένο καθεστώς που κυβερνά και πολλά χρόνια.

Το ΑΚΚΕΛ δέχτηκε ουσιαστικά εκβιασμό να δεχθεί ως επικεφαλή της μεγάλης Συμμαχίας που είχαμε σχηματίσει πριν από τις εκλογές του Μαΐου ένα πρόσωπο το οποίο ήταν γνωστός εμάς για την διασπαστική του δράση και αλαζονεία και είχαμε συγκρουστεί για θέματα αρχών. Ήταν ο κ. Βασιλειάδης από την Ελεύθερη Πατρίδα στην οποία έφερε διάσπαση στο παρελθόν με την προβληματική συμπεριφορά του και πρόσφατα συνεργάστηκε ως συντονιστής των Τζήμερου, Φαήλου και Μπογδάνου όταν ήταν όλοι μαζί.

Από το ΑΚΚΕΛ βρεθήκαμε στην πρωτόγνωρη κατάσταση να μάς παρουσιάζεται ότι υπάρχει απαίτηση από το pronews και τον Όμιλο της «Δημοκρατίας» να δεχθούμε υποχρεωτικά τον κ. Βασιλειάδη επικεφαλή διότι αλλιώς δεν θα δημοσίευαν τίποτα για το ΑΚΚΕΛ! Φυσικά, δεν υποκύψαμε. Από το ΑΚΚΕΛ έχουμε ξεκαθαρίσει ότι δεν δεχόμαστε εκλογική συνεργασία, στην οποία θα υπάρχει κάποιος επικεφαλής αλλά θα υπάρχει συλλογική λήψη των αποφάσεων από όλους τους επικεφαλής όλων των κομμάτων, κινήσεων κλπ που συμμετέχουν. Έχουμε δει υπονομεύσεις στις εκλογές εκ των έσω. Αυτή τη γνώση δεν την κρατούμε για τον εαυτό μας αλλά την επικοινωνούμε σε όλους για να προσέχουν.

Ειδικά στην εφημερίδα Δημοκρατία και Εστία ποτέ δεν υπήρξε αναφορά για το ΑΚΚΕΛ αν και θέματα που ανέδειξε το ΑΚΚΕΛ, μετά από μήνες τα κάλυψαν. Όπως μας είπαν οι διευθυντές των εφημερίδων αυτό είναι συνειδητή επιλογή τους, διότι λένε ότι δεν παρουσιάζουν δραστηριότητες κομμάτων! Τους αναφέραμε ότι αυτό είναι αντιδεοντολογικό και παράνομο, είναι λογοκρισία και δεν παύει να είναι λογοκρισία ακόμη και αν λένε σε ποιον τομέα κάνουν λογοκρισία και τί μορφή λογοκρισίας κάνουν, ενώ είναι και παρέμβαση στις εκλογές στερώντας στους πολίτες την γνώση τί εκλογικές επιλογές έχουν. Ακριβώς δηλαδή αυτό που κάνουν τα καθεστωτικά Media και δημιούργησαν την σημερινή κατάσταση. Επικοινωνήσαμε με τον ιδιοκτήτη του Ομίλου για να μας ενημερώσει αν ίσχυαν όσα μας έλεγαν αλλά δεν λάβαμε απάντηση για το αν ο ίδιος ή άλλα στελέχη προσπάθησαν να το επιβάλλουν. Από την άλλη πλευρά όμως ο ιδιοκτήτης του Ομίλου του pronews μάς απάντησε πριν από τις εκλογές ακόμη και αμέσως παραδέχτηκε ότι όντως έχει απαίτηση να δεχτούμε το συγκεκριμένο πρόσωπο ως επικεφαλή και είναι πολύ φυσικό να διακόψει οποιαδήποτε δημοσίευση σχετικά με το ΑΚΚΕΛ αν δεν δεχθούμε αυτό που επιθυμεί!!!

 

            Το ΑΚΚΕΛ δημοσιοποιεί όλα τα προηγούμενα για να υπάρχει σφαιρική ενημέρωση για όλες τις παραμέτρους και όλες τις ενέργειες όλων σε σχέση με τις εκλογές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΚΚΕΛ: Μόνο η αφαίρεση της ισραηλινής κυριαρχίας από τα Ιεροσόλυμα θα φέρει ειρήνη και δικαιοσύνη

9/5/2024 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Για άλλη μία φορά το ΑΚΚΕΛ παρουσιάζει τον ΜΟΝΑΔΙΚΟ τρόπο που θα υπάρξει δικαιοσύνη και ηρεμία στην Παλαιστίνη κα...

Δημοφιλείς αναρτήσεις