Παρασκευή 30 Ιουνίου 2023

Το ΑΚΚΕΛ καταδικάζει τον σταλινικό τραπεζικό αποκλεισμό του Nigel Farage από το βρετανικό τραπεζικό καθεστώς ως προάγγελο αυθαιρεσίας και στην Ελλάδα

30/6/2023

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

            Μία πολύ σοβαρή καταγγελία έκανε ο Βρετανός πολιτικός, πρωτεργάτης του Brexit, Nigel Farage (https://twitter.com/Nigel_Farage/status/1674357026921623552), κατά του βρετανικού τραπεζικού συστήματος, το οποίο στράφηκε εναντίον του με σταλινικού τύπου κλείσιμο των τραπεζικών λογαριασμών του Nigel Farage και ταυτόχρονη απαγόρευση να ανοίξει οποιονδήποτε νέο τραπεζικό λογαριασμό. Προφανώς εν γνώση αν όχι με προτροπή της βρετανικής κυβέρνησης.

            Ο Farage είπε ότι οι τραπεζικοί του λογαριασμοί σε μία γνωστή τράπεζα επρόκειτο να κλείσουν χωρίς εξήγηση, αν και είναι πελάτης για περισσότερα από 40 χρόνια. Δεν είπε σε ποιά τράπεζα. Συνέχισε λέγοντας ότι τον έκαναν να νιώθει «μη άνθρωπος» αφού επτά διαφορετικές τράπεζες αρνήθηκαν να τον αφήσουν να ανοίξει προσωπικούς και επαγγελματικούς λογαριασμούς και ότι «Το κατεστημένο προσπαθεί να με αναγκάσει να φύγω από το Ηνωμένο Βασίλειο κλείνοντας τους τραπεζικούς μου λογαριασμούς ... Πρόκειται για σοβαρή πολιτική δίωξη στο ανώτατο επίπεδο του συστήματός μας ... Αν μπορούν να το κάνουν σε εμένα μπορούν να το κάνουν και σε εσάς».



           
Οι τραπεζικές συμμορίες δεν είναι πρώτη φορά που κάνουν κάτι τέτοιο και μάλιστα οι αγρότες στην Ελλάδα, ίσως είναι τα πρώτα θύματα της τραπεζικής αυθαιρεσίας σταλινικού τύπου που εκφράζεται με την κατάσχεση ακατάσχετων επιδοτήσεων “με το έτσι θέλω”. Η ηλεκτρονικοποίηση των τραπεζικών και άλλων οικονομικών ενεργειών και εργασιών ευνοεί τέτοια φαινόμενα χουντικής αυθαιρεσίας, τα οποία φυσικά είναι άκρως παράνομα διότι οι τράπεζες (στην περίπτωση αυτή) υπάρχουν αποκλειστικά και μόνο για να υπηρετούν τους πολίτες και δεν έχουν ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ λόγο ύπαρξης.


            Παρόμοια είχα γίνει και στις Ηνωμένες Πολιτείες κατά υποστηρικτών του Τραμπ, αλλά και άλλων πολιτών και δημοσιογράφων, οι οποίοι δεν υπέκυπταν στο ναζιστικό μπολσεβικισμό του καθεστώτος που ανέβασε τον Biden στην Προεδρία. Ας μην ξεχνάμε και τις ανάλογες αυθαιρεσίες του Facebook, YouTube κλπ με μπλοκάρισμα μέχρι και διαγραφή λογαριασμών, με τους οποίους δεν συμφωνούσε η εκάστοτε εταιρεία. Φυσικά και αυτά άκρως παράνομα.

            Βλέπουμε λοιπόν ότι η ηλεκτρονικοποίηση και η κατάργηση των συμβατικών μεθόδων και εργαλείων οικονομικών και κοινωνικών σχέσεων μεταξύ ανθρώπων φορέων και κρατικών υπηρεσιών δεν αποτελεί εκσυγχρονισμό, αλλά κατασκευή χουντικών εργαλείων ελέγχου των πολιτών και επιβολή υποταγής αυτών στη Χούντα της παγκοσμιοποίησης που διαμορφώνεται.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΚΚΕΛ: Μόνο η αφαίρεση της ισραηλινής κυριαρχίας από τα Ιεροσόλυμα θα φέρει ειρήνη και δικαιοσύνη

9/5/2024 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Για άλλη μία φορά το ΑΚΚΕΛ παρουσιάζει τον ΜΟΝΑΔΙΚΟ τρόπο που θα υπάρξει δικαιοσύνη και ηρεμία στην Παλαιστίνη κα...

Δημοφιλείς αναρτήσεις