Παρασκευή 11 Αυγούστου 2023

ΑΚΚΕΛ: Οι δηλώσεις Καμμένου για το 2015 αποκάλυψαν τους πράκτορες καταστροφής των ελληνορωσικών σχέσεων και της προδοσίας της Μακεδονίας

7/7/2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

            Εξαιρετικά διαφωτιστικά αλλά και για γερά στομάχια ήταν οι δηλώσεις του Πάνου Καμμένου σχετικά με το 2015 και το παρασκήνιο με το οποίο οι Αμερικανοί και Γερμανοί μάς φόρτωσαν το τρίτο Μνημόνιο και πούλησαν τη Μακεδονία μας στα ναζιστοειδή των Σκοπίων.

Το ΑΚΚΕΛ δεν θα επεκταθεί τώρα σε όλες τις πτυχές που αναδύθηκαν αλλά θα επισημάνει ότι αποκαλύφθηκε η πραγματική αιτία για την καταστροφή των σχέσεών μας με τη Ρωσία και το αποκορύφωμα τον Ιούλιο 2018 με τις πρώτες απελάσεις Ρώσων διπλωματών και απαγόρευση εισόδου σε άλλους.

            Η επιλογή του ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ να αλλάξουν την υποταγή των ελληνικών κυβερνήσεων από τη Γερμανία στις ΗΠΑ και το επακόλουθο σύνολο υποχρεώσεων που ανέλαβαν για να διευκολύνουν την κυριαρχία των ΗΠΑ στην περιοχή μας μέσω Σούδας και Αλεξανδρούπολης έφερε και την απαίτηση των ΗΠΑ για εξάλειψη κάθε ελληνορωσικής συνεργασίας στην Αλεξανδρούπολη και σε όλη την Ελλάδα. Για αυτό έγιναν όλες οι επιθέσεις κατά Ελλήνων και Ρώσων και όχι γιατί οι Ρώσοι δήθεν λάδωναν Έλληνες για να διαμαρτυρόμαστε για την προδοσία της Συμφωνίας των Πρεσπών. Ακόμη και σήμερα κατασκευάζουν σενάρια για ρωσικές προκλήσεις, για Έλληνες που δουλεύουν για τη Ρωσία και άλλα τέτοια πρακτόρικα που τούς τα σφυρίζουν από την Ουάσιγκτον και το Λονδίνο.

            Το ΑΚΚΕΛ έχει δημοσιεύσει πλήθος στοιχείων και εγγράφων για τα Αμερικανικά και Βρετανικά σχέδια, ενδεικτικά δείτε:

https://akkelparty.blogspot.com/p/george-soros.html

https://akkelparty.blogspot.com/p/2015-open-society-soros.html

https://akkelparty.blogspot.com/p/integrity-initiative.html

 

            Αυτές οι παρακρατικές ΜΚΟ των ΗΠΑ και Βρετανίας είχαν ξεκινήσει από τις αρχές του 2015 ένα σχέδιο ανατροπής μέσα σε όλες τις Ευρωπαϊκές χώρες ώστε να αναγκάσουν την κοινή γνώμη και τις κυβερνήσεις να υποστηρίξουν αδιάκριτα το καθεστώς των ναζιστών πραξικοπηματιών στο Κίεβο, που τότε ήταν του Ποροσένκο. Στην Ελλάδα ένα από τα άτομα που συνεργάστηκε με τις ΜΚΟ του Σόρος ήταν ο σύμβουλος του Τσίπρα, Ματθαίος Τσιμιτάκης και αυτός ο κύκλος ανθρώπων των Αμερικανών και των Βρετανών μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ ετοίμασε και επέβαλε την υποταγή στην Ουάσιγκτον μερικούς μήνες μετά όπως «όμορφα και ποιητικά» ανέφερε ο Καμμένος. Ίσως όμως και ο ίδιος να μην τα γνωρίζει όλα.

            Είναι να τρελαίνεσαι. Αντί να βάλουν στη φυλακή όλους όσους είχαν επιβάλλει τα δύο προηγούμενα Μνημόνια, ζήτησαν βοήθεια υποτίθεται από την Ουάσινγκτον ... για να επιβληθεί το τρίτο Μνημόνιο! Και για αυτό έδωσαν ανταλλάγματα στους Αμερικανούς σε όλη την Ελλάδα και κυρίως στην Αλεξανδρούπολη και στην Σούδα και υπέκυψαν στην απαίτηση της Ουάσιγκτον να καταστρέψουν τις ελληνορωσικές σχέσεις. Διότι οι Αμερικανοί δεν ήθελαν καμία ρωσική παρουσία στην Αλεξανδρούπολη και στην Ελλάδα γενικότερα !!!  Και μετά ήρθε η Νέα Δημοκρατία για να συνεχίσει όλα αυτά και να τα χειροτερέψει ακόμη περισσότερο.

Θα ζητούσαμε τώρα να κινηθεί κανένας εισαγγελέας, αλλά ...

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΚΚΕΛ: Μόνο η αφαίρεση της ισραηλινής κυριαρχίας από τα Ιεροσόλυμα θα φέρει ειρήνη και δικαιοσύνη

9/5/2024 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Για άλλη μία φορά το ΑΚΚΕΛ παρουσιάζει τον ΜΟΝΑΔΙΚΟ τρόπο που θα υπάρξει δικαιοσύνη και ηρεμία στην Παλαιστίνη κα...

Δημοφιλείς αναρτήσεις