Παρασκευή 11 Αυγούστου 2023

ΑΚΚΕΛ: Είδαν όλοι τώρα την εξαπάτηση από τις ΗΠΑ και ότι ποτέ δεν είχε κόντρα με την Τουρκία;

11/7/2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

            «Απομονωμένη Τουρκία» ήταν η φράση που κατά κόρον χρησιμοποιούσαν τα μιντιακά και κομματικά παπαγαλάκια του ΣΥΡΙΖΑ και του Μητσοτάκη (και σε αυτό ίδιοι είναι) για να δικαιολογήσουν την πραγματική και όχι μεταφορική Κατοχή της Ελλάδας από το βαθύ κράτος των ΗΠΑ. Μετά από την καταστροφή των ελληνορωσικών σχέσεων («συμπτωματικά» στις 11 Ιουλίου του 2018 με την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ να δίνει το παράγγελμα) με απελάσεις Ρώσων διπλωματών, διότι δήθεν οι Έλληνες «λαδωνόμασταν» με ρούβλια για να διαμαρτυρόμαστε κατά της προδοσίας της Συμφωνίας των Πρεσπών, που χάρισε την Μακεδονία στους σκοπιανούς Ναζί. Αυτό όμως υποχρέωσε η Ρωσία να παγώσει σχέσεις με Ελλάδα και να στραφεί στην Τουρκία.

            Πήγαν να μάς περάσουν το παραμύθι ότι οι ΗΠΑ αγάπησαν την Ελλάδα ακόμη περισσότερο αφού η Τουρκία αγοράζει S-400 από τη Ρωσία και ότι ακούν το ρολόι της αντίστροφης μέτρησης για την καταστροφή της Τουρκίας. Για την Αλεξανδρούπολη μάλιστα έλεγαν ότι έχει γίνει ο φόβος και ο τρόμος της Τουρκίας λόγω της αμερικανικής βάσης, η οποία όμως χρησιμοποιείται αποκλειστικά κατά της Ρωσίας.

Το παραμύθι της Χαλιμάς όμως κατέρρευσε εντελώς σήμερα 11 Ιουλίου 2023, πέντε χρόνια μετά από την ανθελληνική αλητεία των Τσίπρα-Κοτζιά που την συνέχισε και ο Μητσοτάκης (όλοι ίδιοι είναι) όταν τώρα στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ η  ... «Απομονωμένη Τουρκία» πήρε όλα όσα ήθελε από τις ΗΠΑ, από F-16 και άλλα, όπως επίσης και από την Σουηδία. Και το F-35 θα πάρει αφού προηγουμένως πάρει την αποζημίωση για τον αποκλεισμό της από τον κατασκευαστικό όμιλο. Το αεροσκάφος F-35 θα το αγοράσει ως εξωτερικός πελάτης, πιθανότατα με ειδική προσφορά από τη Βρετανία (όπως κυκλοφόρησε η είδηση από την εποχή των κορονομέτρων). Κανένας δεν θα τολμήσει να πει τίποτα για την Βρετανία, αφού θα μπορεί άνετα να πουλήσει F-35 σε όποιον θέλει με διμερή συμφωνία, ιδίως αν «βαφτίσουν» ως μεταχειρισμένα τα βρετανικά F-35 μετά από ολιγόχρονη χρήση. Κανένα μέλος του κατασκευαστικού Ομίλου δεν θα αντιδράσει και ούτε βέβαια η κυβέρνηση που έχει φυτευτεί στην Ελλάδα. Και όταν η Ελλάδα πάρει το ίδιο αεροσκάφος F-35 χωρίς να το έχει επιλέξει η Πολεμική Αεροπορία, αλλά με επιβολή του από την Ουάσιγκτον, να δούμε τί θα λένε τα παπαγαλάκια.

            Το ΑΚΚΕΛ από το 2020 καταγγέλει όλα αυτά και την απάτη κατά της Ελλάδας, ιδιαίτερα την φασιστική επιβολή του F-35, ενδεικτικά δείτε:

 

1)         https://akkelparty.blogspot.com/2023/01/biden-f-16-f-35.html (ΑΚΚΕΛ: Ο ανθέλληνας Biden θα δώσει και F-16 και F-35 στο τουρκικό καθεστώς, ποτέ δεν υπήρξε αμερικανοτουρκική σύγκρουση)

2)         (https://akkelparty.blogspot.com/2023/02/f-35-blinken.html) ΑΚΚΕΛ: Ο ιπτάμενος κουβάς F-35, ο Κατοχικός Διοικητής Blinken και η φιλοτουρκική συμμόρφωση που επέβαλε

 

Από τον Ιανουάριο του 2020 είχαμε επισημάνει:

 

27/1/2020

 

Ανακοίνωση

 

 

Η αγορά του F-35 θέτει κινδύνους για την Πολεμική Αεροπορία, εξηγεί το ΑΚΚΕΛ

 

Μετά από την επίσκεψη Μητσοτάκη στις Ηνωμένες Πολιτείες ακούγεται όλο και περισσότερο η πρόθεση της κυβέρνησης για προμήθεια του αμερικανικού μαχητικού αεροσκάφους F-35 (γνωστού και ως Joint Strike FighterJSF). Μάλιστα, αυτή η προοπτική παρουσιάζεται ως ευκαιρία, δεδομένου ότι η Τουρκία, η οποία έχει συμμετάσχει στην παραγωγή του, φαίνεται ότι δεν θα το παραλάβει διότι οι Ηνωμένες Πολιτείες την «τιμωρούν» με αποκλεισμό της από τις παραλαβές. Δεν θα ασχοληθούμε εδώ με τη υποτιθέμενη σύγκρουση ΗΠΑ-Τουρκίας, Αυτοί απλώς περιμένουν τρόπο να σερβίρουν ότι «τα βρήκαν».

Η Πολεμική Αεροπορία μας θα μπει σε περιπέτειες διαρκείας αν αγοράσει το F-35. Όχι μόνο διότι τα τεχνικά και επιχειρησιακά χαρακτηριστικά του δεν ανταποκρίνονται στις δικές μας ανάγκες (σχεδιάστηκε από τρίτους για τρίτους) αλλά διότι η Τουρκία το γνωρίζει πολύ καλύτερα από εμάς και οι ΗΠΑ ποτέ δεν θα μας επιτρέψουν να μάθουμε αυτά που γνωρίζουν οι Τούρκοι λόγω της βιομηχανικής συμμετοχής τους.

 

Όταν λοιπόν οι κυβερνήσεις του ΣΥΡΙΖΑ και της Νέας Δημοκρατίας έδωσαν τα πάντα στο αμερικανικό βαθύ κράτος (σε μία άκρως προδοτική συνεργασία δοσιλόγων ναζιστικού επιπέδου) μόνο και μόνο για να επιβιώσουν εκείνοι στην εξουσία, γνώριζαν και γνωρίζουν τί θα επακολουθούσε και γνωρίζουν ακόμα και τις σημερινές εξελίξεις γιατί είναι ίδιοι όλοι τους.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΚΚΕΛ: Μόνο η αφαίρεση της ισραηλινής κυριαρχίας από τα Ιεροσόλυμα θα φέρει ειρήνη και δικαιοσύνη

9/5/2024 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Για άλλη μία φορά το ΑΚΚΕΛ παρουσιάζει τον ΜΟΝΑΔΙΚΟ τρόπο που θα υπάρξει δικαιοσύνη και ηρεμία στην Παλαιστίνη κα...

Δημοφιλείς αναρτήσεις