Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2023

Το ΑΚΚΕΛ σχετικά με τα κλαψουρίσματα Κασσελάκη για την “idiotiki zoi” του και την εσωτερική “αντιπολίτευση”

24/10/2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

            Με ανάμικτα συναισθήματα οργής, αηδίας αλλά και γέλιου κλπ παρακολουθούμε τα πολιτικά μπουσουλίσματα του εξ’ Αμερικής νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ (!) και την επίδειξη πυγμής, αποφασιστικότητας και ηγεσίας (ή leadership όπως τους λένε για να ντοπάρονται ότι είναι η αφρόκρεμα) κατά όσων (εντός και εκτός ΣΥΡΙΖΑ) δεν καταπίνουν τα αχαρακτήριστά του.

            Πιπιλίζει την πολιτική καραμέλα της ιδιωτικής ζωής, όταν ο ίδιος φυτεύτηκε από τις ΗΠΑ για αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ, καθήμενος στον θρόνο της ομοφυλοφιλίας και διαρκώς προπαγανδίζοντας με προκλητικό και αισχρό τρόπο κάτι που είναι ξένο στην Ελληνική και μετέπειτα Ορθόδοξη ψυχοσύνθεση και ανθρωπολογική αντίληψη, αλλά για το οποίο σήμερα τουλάχιστον η πλειοψηφία των Ελλήνων αντιμετωπίζει ανεκτικά και χιουμοριστικά. Τόσο στην αρχαία Ελλάδα όσο κυρίως στην Ρωμανία/Βυζάντιο η ομοφυλοφιλία δεν θεωρούνταν ισορροπημένη κοινωνική και πνευματική κατάσταση.

Άνθρωποι όπως ο Κασσελάκης, ο Βαλλιανάτος κλπ και πολιτικά-στρατηγικά κυκλώματα οπλοποιούν τις ομοφυλοφιλικές καταστάσεις και τις χρησιμοποιούν ως εργαλεία διχασμού και καταστροφής των ανθρώπων που σχετίζονται με διάφορους τρόπους. Προσπαθούν να επιβάλουν την αποδοχή και συμμόρφωση των πολιτών σε αυτό διότι ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ, είναι δικό τους προϊόν εξουσίας, είναι “βουλώστε το γιατί το λέμε “ΕΜΕΙΣ”.

            ΑΝΤΙΘΕΤΑ με όσα λένε οι αυτοχαρακτηριζόμενοι προστάτες, τύποι όπως οι Κασσελάκης, Βαλλιανάτος και άλλοι που παρουσιάζονται ως προστάτες και υπέρμαχοι των δικαιωμάτων ομοφυλοφίλων κλπ, είναι οι χειρότεροι εχθροί τους, είναι επαγγελματίες ρατσιστές. Βάζουν αυτούς τους συμπολίτες μας απέναντι και εναντίον μας, ως εργαλεία ή γρανάζια των μισάνθρωπων, φασιστικών και διεστραμμένων (κοινωνικά και πνευματικά) συμμοριών, που δουλεύουν για την διάλυση των εθνικών κοινωνιών και κρατών. Καταστρέφουν το πρότυπο της οικογένειας και αφήνουν μόνους και ξεκρέμαστους τους ανθρώπους στην “κρεατομηχανή” της Παγκοσμιοποίησης.

            Στην Ελλάδα εδώ και δεκαετίες οι άνθρωποι ομοφυλόφιλοι αντιμετωπίζονται ανεκτικά και χιουμοριστικά πολλές φορές, αφού υπάρχουν πολλές δεκάδες φράσεις και λέξεις για αυτούς που τούς “φωτογραφίζουν καλλιτεχνικά” και μόνο όταν οι πολιτικοί και στρατηγικοί “νταβατζήδες” τούς χρησιμοποιούν για δικούς τους σκοπούς, ο γενικός πληθυσμός πάνω στην οργή του χρησιμοποιεί άλλους χαρακτηρισμούς.

            Για την Ιστορία, να αναφέρουμε ότι ομοφυλόφιλοι σε κορυφαίες κυβερνητικές θέσεις εντοπίζονται εδώ και δεκαετίες από τον χώρο της ΝΔ. Ο ΣΥΡΙΖΑ έρχεται δεύτερος, η ΝΔ είναι η πρώτη διδάξασα. Έρχεται δεύτερος με κακέκτυπο τον Κασσελάκη, διότι το καθεστώς βρίσκει μόνο τρίτης και τέταρτης διαλογής “υλικό” πια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΚΚΕΛ: Μόνο η αφαίρεση της ισραηλινής κυριαρχίας από τα Ιεροσόλυμα θα φέρει ειρήνη και δικαιοσύνη

9/5/2024 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Για άλλη μία φορά το ΑΚΚΕΛ παρουσιάζει τον ΜΟΝΑΔΙΚΟ τρόπο που θα υπάρξει δικαιοσύνη και ηρεμία στην Παλαιστίνη κα...

Δημοφιλείς αναρτήσεις