Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2023

ΑΚΚΕΛ: Υποκριτική η στάση Κασσελάκη-Ανδρουλάκη για την ψηφοφορία στον ΟΗΕ για τη Γάζα – Έκαναν τα ίδια για το Ναζισμό

30/10/2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

            Υποκριτική καταγγελία των χειρισμών της κυβέρνησης Μητσοτάκη έκαναν οι Αρχηγοί του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ, κ.κ. Κασσελάκης και Ανδρουλάκης, διότι απείχε από την ψηφοφορία για το Ψήφισμα της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ  υπέρ ανθρωπιστικής εκεχειρίας στη Γάζα, που εγκρίθηκε με 120 ψήφους υπέρ, 14 κατά και 45 αποχές.

            Η αποχή της Ελλάδας που αποφάσισε το μητσοτακέικο, προφανώς δεν είναι σωστή απόφαση, δεδομένης της συγκεχυμένης κατάστασης κατά πόσο το βαθύ κράτος του Ισραήλ εμπλέκεται στην δημιουργία και υποστήριξη της Χαμάς, αλλά και της τραγικής κατάστασης που βρίσκονται οι άμαχοι, αλλά οι Κασσελάκης και Ανδρουλάκης ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΟΜΙΛΟΥΝ, όπως θα έλεγε και ένας σύγχρονος ... πολιτικός φιλόσοφος!

            Το ΑΚΚΕΛ επιβεβαιώνεται ακόμη μία φορά ότι ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΙ ΕΙΝΑΙ διότι και τα τρία κόμματα από την προηγούμενη δεκαετία ακόμη συμπεριφέρονται έτσι στις ψηφοφορίες του ΟΗΕ. Όταν υπήρχε ακριβώς ίδια ψηφοφορία σε Ψήφισμα που έφερε η Ρωσία και άλλες χώρες για καταδίκη του Ναζισμού και κάθε μορφή αναβίωσης και υποστήριξής του (όπως το ναζιστικό πραξικόπημα στην Ουκρανία το 2014 και ότι ακολούθησε) και πάλι έβαζαν την Ελλάδα να απέχει. Η Ουκρανία και οι ΗΠΑ μάλιστα ψήφιζαν κατά!

            Οι κ.κ. Κασσελάκης, Ανδρουλάκης και Μητσοτάκης είναι ίδιοι αφού συμπεριφέρονται το ίδιο σε ίδιες καταστάσεις. Το ΑΚΚΕΛ δεν ξεχνάει και ενημερώνει.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΚΚΕΛ: Μόνο η αφαίρεση της ισραηλινής κυριαρχίας από τα Ιεροσόλυμα θα φέρει ειρήνη και δικαιοσύνη

9/5/2024 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Για άλλη μία φορά το ΑΚΚΕΛ παρουσιάζει τον ΜΟΝΑΔΙΚΟ τρόπο που θα υπάρξει δικαιοσύνη και ηρεμία στην Παλαιστίνη κα...

Δημοφιλείς αναρτήσεις