Πέμπτη 11 Απριλίου 2024

Επιστολή στήριξης του ΑΚΚΕΛ στον Κυβερνήτη του Τέξας για την ξένη εισβολή που αντιμετωπίζει στα σύνορά του

29/1/2024

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

            Μία συνεισφορά έκανε το ΑΚΚΕΛ προς τον Κυβερνήτη του Τέξας, Greg Abbott, για την μάχη που δίνει η Πολιτεία να σταματήσει την εισβολή λαθρομεταναστών, που διακινούνται από τα ίδια εγκληματικά συμφέροντα που διακινούν και τους εισβολείς στα δικά μας τα ελληνικά σύνορα. Η επιστολή που στείλαμε ακολουθεί σε μετάφραση:

            Από τη χώρα όπου γεννήθηκε η Δημοκρατία και για χιλιάδες χρόνια πολεμά αδιάκοπα κάθε εισβολέα και κατακτητή για την ελευθερία της, απευθύνουμε σε εσάς, τον Κυβερνήτη της Πολιτείας του Τέξας, τα συγχαρητήρια και τις θερμότερες ευχές μας για επιτυχία στον ανάλογο αγώνα που κάνετε για να σταματήσετε την εισβολή στα σύνορα της Πολιτείας σας και των ΗΠΑ.

            Ως πρόεδρος του ελληνικού πολιτικού κόμματος ΑΚΚΕΛ έχω την τιμή και χαρά από την Ελλάδα να σάς συγχαρώ για την μάχη που δίνετε στα σύνορά σας, αλλά και μέσα στις ΗΠΑ για να εμποδίσετε την εισβολή και αντιμετωπίζετε με επιτυχία τόσο εχθρούς εκτός συνόρων που θέλουν να τα παραβιάσουν, όσο όμως και νεοφιλελεύθερους υποστηρικτές τους στην χώρα σας που κινούνται εναντίον σας με πολλούς τρόπους.

            Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι κατανοούμε πλήρως την θέση σας διότι έχουμε βρεθεί σε ανάλογη θέση μεταξύ Φεβρουαρίου και Απριλίου 2020 (μερικά χιλιόμετρα από τα γραφεία του κόμματός μας στην Ορεστιάδα του Νομού Έβρου), όταν οι Έλληνες αντιμετωπίσαμε μία ανάλογη απόπειρα εισβολής που οργανώθηκε από εγκληματικές ομάδες διακινητών σχετιζόμενες με το τουρκικό κυβερνητικό καθεστώς του Ερντογάν.

Είναι φανερό ότι εσείς που βρίσκεστε στο Τέξας των ΗΠΑ και εμείς στην Ορεστιάδα της Ελλάδας και μάς χωρίζει μισή ήπειρος, ένας ωκεανός και μία μεγάλη θάλασσα, αντιμετωπίζουμε παρόμοιες εισβολές από τις ίδιες γκλομπαλιστικές, εγκληματικές, νεοφιλελεύθερες οργανώσεις και συμφέροντα. Δεν αποτελούμε μεμονωμένες περιπτώσεις αλλά δύο γεωγραφικά απομεμακρυσμένους στόχους των νεοφιλελεύθερων γκλομπαλιστών για αλλοίωση και αντικατάσταση πληθυσμού. Αυτή την αντικατάσταση πληθυσμού την σχεδιάζουν μέσω της βίαιης εισβολής ξένων ασιατικών και αφρικανικών πληθυσμών που και οι ίδιοι υφίστανται στρατηγικό εκτοπισμό από τις πατρίδες τους. Εμείς στην Ελλάδα βρισκόμαστε σε κατάσταση Κατοχής έχοντας μία κυβέρνηση που είναι ελεγχόμενη από τα ίδια εγκληματικά κυκλώματα που επιτίθενται σε εσάς και έχουν οργανώσει έναν ιστό καταστάσεων και επιθέσεων εναντίον μας και εναντίον οποιουδήποτε στην Ευρώπη πολεμάει για την ακεραιότητα και ελευθερία της πατρίδας του. Τώρα έχουμε μία εκλογική μάχη για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο τον Ιούνιο. Εσείς ευτυχώς έχετε την ελευθερία σας και ευχόμαστε με τον αγώνα σας να απελευθερώσετε όλες τις ΗΠΑ από τον κοινό εχθρό που έχει στοχοποιήσει όλους μας.

            Το 2020, όταν εμείς πολεμούσαμε να σταματήσουμε την εισβολή, το State Department είχε υποστηρίξει λεκτικά τον αγώνα μας ανακοινώνοντας ότι οι ΗΠΑ αναγνωρίζουν το δικαίωμα της Ελλάδας να εφαρμόζει τους νόμους της στα σύνορά της με αφορμή τα τελευταία γεγονότα που λαμβάνουν χώρα στα σύνορα του Έβρου, όπου πρόσφυγες και μετανάστες προσπαθούν να περάσουν στα ευρωπαϊκά εδάφη. Συνεπώς, σήμερα που οι κύκλοι της Ουάσινγκτον έχουν εξαπολύσει εναντίον σας τις επιθέσεις που έχουμε όλοι δει, εκτίθενται αυτοί οι ίδιοι, διότι στην δική μας μάχη τέσσερα χρόνια πριν η κυβέρνηση των ΗΠΑ είχε ξεκάθαρα αναγνωρίσει το δικαίωμα μίας ξένης χώρας (Ελλάδα) να προστατεύσει τα σύνορά της από παρόμοια εισβολή. Συνεπώς, δεν μπορεί να μην αναγνωρίζει το δικό σας δικαίωμα να προστατεύσετε τα σύνορα του Τέξας, εκτός αν κάποιοι στην Ουάσιγκτον υποστηρίζουν και συνεργάζονται με τα εγκληματικά δίκτυα διακίνησης αλλοδαπών πληθυσμών.

            Όπως στον Β’ Π.Π. αναπτύχθηκε η Συμμαχία κατά του Ναζισμού και του Άξονά του, έτσι και σήμερα χρειάζεται να ιδρύσουμε Συμμαχία κατά του κοινού εχθρού που έδειξε το πραγματικό του πρόσωπο.

            Με τιμή,

Ευάγγελος (Βάκης) Τσιομπανίδης,

Πρόεδρος ΑΚΚΕΛ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΚΚΕΛ: Μόνο η αφαίρεση της ισραηλινής κυριαρχίας από τα Ιεροσόλυμα θα φέρει ειρήνη και δικαιοσύνη

9/5/2024 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Για άλλη μία φορά το ΑΚΚΕΛ παρουσιάζει τον ΜΟΝΑΔΙΚΟ τρόπο που θα υπάρξει δικαιοσύνη και ηρεμία στην Παλαιστίνη κα...

Δημοφιλείς αναρτήσεις