Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2024

Καταγγελία του κόμματος ΑΚΚΕΛ στην Πρεσβεία της Γαλλίας για την σύλληψη του Pavel Durov και την εφαρμογή πρακτικών λογοκρισίας της Scientology και συλλογικής ευθύνης

4/9/2024

 

ΠΡΟΣ:            Πρεσβεία της Γαλλίας,  πρέσβη κα Laurence Auer

sec.athenes-amba@diplomatie.gouv.fr


Καταγγελία του κόμματος ΑΚΚΕΛ για την σύλληψη του Pavel Durov και την εφαρμογή πρακτικών λογοκρισίας της Scientology και συλλογικής ευθύνης

  

            Εξοχώτατη κ. Auer,

            Το Αγροτικό και Κτηνοτροφικό Κόμμα Ελλάδας (ΑΚΚΕΛ) με μεγάλη λύπη βλέπει ότι μετά από το αποκρουστικό και αντι-Ολυμπιακό γεγονός των Ολυμπιακών Αγώνων στην Γαλλία, είδαμε πάλι στην Γαλλία μία πρωτοφανή επίδειξη αντιδημοκρατικής βαρβαρότητας κατά των θεμελιωδών ανθρωπίνων ελευθεριών και δικαιωμάτων, που στρέφεται και κατά όλων των μη-Γάλλων πολιτών.

Αναφερόμαστε στην παγίδευση και σύλληψη του Pavel Durov, συν-ιδρυτή του Telegram, με κατηγορίες που έχουν ιστορική αφετηρία τις εγκληματικές πρακτικές στην δεκαετία του ’90 από την εξτρεμιστική οργάνωση Scientology, ενώ είναι μολυσμένες και από τις αντιλήψεις συλλογικής ευθύνης που εφάρμοζαν οι Ναζί, οι Βρετανοί και οι Οθωμανοί στους πληθυσμούς που είχαν υπό την κατοχή τους. Σήμερα την εφαρμόζει η ισραηλινή κυβέρνηση κατά των Παλαιστινίων.

Οι ενέργειες κατά του Pavel Durov, εν γνώσει της γαλλικής κυβέρνησης, στρέφονται κατά όλων των πολιτών όλων των κρατών και φυσικά κατά των Ελλήνων. Αμφιλεγόμενα πρόσωπα σε μία γαλλική ομάδα καταπολέμησης του κυβερνοεγκλήματος (με επηρεασμό από τις ΗΠΑ) έχουν κατασκευάσει “υποθέσεις” εναντίον του για να επιβληθεί νομική συνήθεια σε όλο τον κόσμο για προληπτική λογοκρισία κάθε είδους περιεχομένου ή συνομιλιών στο Internet. Μέσω της Γαλλίας, επιβάλλουν το αμερικανικό μοντέλο της Scientology, το οποίο αλλοιώνει και δηλητηριάζει τη νομική αντίληψη για ευθύνες των εταιριών φιλοξενίας ιστοσελίδων, κοινωνικών δικτύων κλπ σε σχέση με το περιεχόμενο που δημοσιεύουν οι χρήστες.

Η Γαλλία ξεπλένει και νομιμοποιεί το νομικό δηλητήριο που είχε εξαπολύσει η Scientology από τη δεκαετία του ’90 και τότε είχε απορριφθεί και κατακριθεί εντονότατα, τόσο στην Ευρώπη όσο και στις ΗΠΑ, ως απαράδεκτο, διότι αποτελεί το ηλεκτρονικό ισοδύναμο στον κυβερνοχώρο των αντιλήψεων και πρακτικών συλλογικής ευθύνης που επέβαλαν διάφορα ολοκληρωτικά καθεστώτα.

Αυτή η συγκεκριμένη ομάδα καταπολέμησης του κυβερνοεγκλήματος που κατεύθυνε και επέβαλε την σύλληψη του Pavel Durov έχει ως επικεφαλή την δικαστικό Johanna Brousse, η οποία έχει σαφείς και δημοσιοποιημένες εξαρτήσεις από τον αμερικανικό κυβερνητικό χώρο μέσω του "προγράμματος ηγετών" του French-American Foundation. Επέβαλε την οδό της σύλληψης και ουσιαστικού εκβιασμού του Durov υπό το πρόσχημα της μοναδικής λύσης για να επιλυθούν κάποιες υποθέσεις οι οποίες παρουσιάζονται ως η αιτία της διαδικασίας που οδήγησε στην δίωξή του.

Ενώ η γαλλική κρατική Υπηρεσία MIVILUDES από το 2002 που την ίδρυσε ο Πρόεδρος Jacques Chirac έχει δράσει για να προστατεύσει τους Γάλλους πολίτες από την εγκληματική δράση της Scientology και άλλων τέτοιων οργανώσεων, η προαναφερθείσα ομάδα της Johanna Brousse και η ίδια λειτουργούν αδιαφανώς ως πράκτορες ξεπλύματος της ισχύος από την Scientology και από το βαθύ κράτος των ΗΠΑ, το οποίο υπηρετεί και  έχει δράσει ισχυρά και εκβιαστικά υπέρ της Scientology για πολλές δεκαετίες. Οι διώκτες του Durov λειτουργούν ως όργανα ξένης δύναμης, των ΗΠΑ, χρησιμοποιώντας τις κρατικές δομές της Γαλλίας και αυτοί πρέπει να διωχθούν, όχι ο Durov.

Πρώτα από όλα, κανένας δεν γνωρίζει και δεν έχει αποδειχθεί ότι όντως υπάρχουν αυτές οι υποθέσεις και ότι δεν κατασκευάστηκαν χωρίς υπόβαθρο και αποκλειστικά και μόνο για να προκληθεί η σύλληψη του Durov και να εφαρμοστούν οι παράνομες πρακτικές της Scientology υπό τις πιέσεις της αμερικανικής κυβέρνησης. Είναι κλασική “περίπτωση εγχειριδίου” της Χεγκελιανής Αρχής όπου κατασκευάζεται μία κατάσταση, διαμορφώνεται σε πρόβλημα, δημιουργείται θόρυβος και επιβάλλεται μία “λύση”, η οποία είναι αυτό που θέλει το παρακράτος, αλλά δεν μπορεί να επιβάλλει σε συνθήκες δημοκρατίας και το επιβάλλει ως επείγουσα αναγκαστική λύση. Ακόμη όμως και αν είναι πραγματικές οι εν λόγω υποθέσεις, ποτέ μία δημοκρατική κυβέρνηση και οι υπηρεσίες της δεν προβαίνουν σε τέτοιες ενέργειες ολοκληρωτισμού με την δικαιολογία της αποκάλυψης της ταυτότητας υποτιθέμενων ενόχων.

Αν η συγκεκριμένη ομάδα καταπολέμησης του κυβερνοεγκλήματος (και η ηγεσία της με το συγκεκριμένο αμφιλεγόμενο άτομο με τις εξαρτήσεις από τις ΗΠΑ) δεν έχει τις δυνατότητες ή την προθυμία ή υπάρχει διαφθορά εντός της και δεν μπορεί να προσδιορίσει ή δεν θέλει να προσδιορίσει την ταυτότητα των δραστών στις συγκεκριμένες υποθέσεις, τότε οι ενέργειες στις οποίες έχει προβεί η Johanna Brousse και άλλοι Γάλλοι κρατικοί αξιωματούχοι σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογούνται και δεν αποτελούν αναλογικές ενέργειες σε σχέση με την ανάγκη αποκάλυψης των ενόχων. Υπάρχει μόνο μία άλλη λύση η οποία είναι είτε η επιλογή ικανότερων στελεχών στην συγκεκριμένη ομάδα, είτε η ειδική εκπαίδευση αυτών που υπάρχουν, είτε ο καθαρισμός της διαφθοράς και εξάρτησης στην ομάδα για να απελευθερωθεί το δυναμικό της, αλλά σε ΚΑΜΜΙΑ περίπτωση δεν είναι η επιβολή του “δηλητηρίου” της συλλογικής ευθύνης που ξεκίνησε η Scientology με την υποστήριξη εγκληματικών συμφερόντων από το βαθύ κράτος των ΗΠΑ. Αυτών των συμφερόντων που η MIVILUDES ιδρύθηκε για να πολεμήσει.

Ήδη ξεκίνησε σε όλο τον κόσμο ένας ψυχολογικός πόλεμος από διεφθαρμένα Media, που δεν εφαρμόζουν την δημοσιογραφική δεοντολογία, για να αποθαρρύνουν τις αντιδράσεις για την σύλληψη του Durov και να επιβάλουν ένα κλίμα φόβου και ηττοπάθειας σε πολίτες και επιχειρηματίες, δήθεν ότι είναι ανώφελο να αντιδρούν σε αντιδημοκρατικές ενέργειες της κάθε κυβέρνησης και να μην δραστηριοποιούνται επιχειρηματικά σε σχετικούς τομείς.

Το Telegram αποτελεί το πολυτιμότερο “εργαλείο” των πολιτών για την υποστήριξη της Δημοκρατίας, για την επιβίωσή τους σε ολοκληρωτικά καθεστώτα (το οποίο χρησιμοποιούμε εκτεταμένα στο ΑΚΚΕΛ), αλλά και για την ασφαλή και ελεύθερη επικοινωνία τους, ώστε να ασκήσουν έλεγχο λογοδοσίας και αναλογικότητας ενεργειών στους κυβερνώντες σε μία χώρα με πολίτευμα Αντιπροσωπευτικής Δημοκρατίας όπως (έστω τυπικά) έχουμε στην Ε.Ε και σε πολλές άλλες χώρες. Συνεπώς όταν κάποιοι (όπως Γάλλοι δικαστικοί και διωκτικές Αρχές) προσπαθούν με δικαιολογίες να διασπάσουν αυτή την προστασία επικοινωνίας και ελευθερίας λόγου, πλήττουν τα θεμέλια της λειτουργίας του δημοκρατικού πολιτεύματός μας μέσα στις χώρες μας. Ταυτόχρονα πλήττουν τα δικαιώματά μας για την χρήση της δικής μας κρίσιμης υποδομής δικτύων (CNI) διακίνησης δεδομένων-πληροφοριών. Επιχειρούν να επιβάλλουν τον γαλλικό και αμερικανικό νόμο στην ελληνική κλπ επικράτεια και ασκούν πειρατεία κατά των περιουσιακών μας στοιχείων που συνθέτουν την CNI.

            Παρακαλούμε να προωθήσετε την επιστολή του ΑΚΚΕΛ στους δικαστικούς αξιωματούχους που χειρίζονται την Υπόθεση του Pavel Durov για να ενημερωθούν για την ουσία και τις προεκτάσεις της υπόθεσης. Ζητούμε επίσης να μάς ενημερώσετε για την διαδικασία συμμετοχής μη-Γάλλων ατόμων/φορέων στις δικαστικές διαδικασίες προς υπεράσπιση του Pavel Durov.

 

            Με τιμή,

Ευάγγελος (Βάκης) Τσιομπανίδης,

Πρόεδρος ΑΚΚΕΛ

 



AKKEL party complaint letter to French Embassy about the arrest of Pavel Durov and the implementation of Scientology censorship practices and collective responsibility

4/9/2024

 

TO:     Embassy of France, Ambassador Ms. Laurence Auer

sec.athenes-amba@diplomatie.gouv.fr

 

AKKEL party's complaint about the arrest of Pavel Durov and the implementation of Scientology censorship practices and collective responsibility

 

Your Excellency Ms. Auer,

            The Agriculture and Livestock Party of Greece (AKKEL) sees with great regret that after the disgusting and anti-Olympic event of the Olympic Games in France, we again saw in France an unprecedented display of anti-democratic barbarity against fundamental human freedoms and rights, which is also directed against all non-French citizens.

            We refer to the entrapment and arrest of Pavel Durov, co-founder of Telegram, on charges that have historical roots in the criminal practices of the 90s by the extremist organization Scientology, while they are also contaminated by the notions of collective responsibility applied by the Nazis, British and the Ottomans on the populations they had under their occupation. Today the Israeli government applies it against the Palestinians.

            The actions against Pavel Durov, with the knowledge of the French government, are directed against all citizens of all states and of course against the Greeks. Controversial figures in a French (US-influenced) anti-cybercrime group have fabricated "cases" against him in order to impose a worldwide legal habit of proactively censoring any kind of content or conversation on the Internet. Through France, they are imposing the American model of Scientology, which distorts and poisons the legal concept of responsibilities of web hosting companies, social networks, etc. in relation to the content published by users.

            France is laundering and legitimizing the legal poison that Scientology has been unleashing since the 90s and was then strongly rejected and condemned, both in Europe and the US, as unacceptable because it is the cyberspace equivalent of collective responsibility perceptions and practices imposed by various totalitarian regimes.

            This particular cyber-crime group that directed and enforced the arrest of Pavel Durov is headed by Judge Johanna Brousse, who has clear and publicized ties to the US government space through the "leaders program" of the French-American Foundation. She imposed the path of arresting and effectively blackmailing Durov under the guise of the only solution to solve some cases which are presented as the cause of the process that led to his prosecution.

            While the French State Agency MIVILUDES (founded by President Jacques Chirac) since 2002 has acted to protect French citizens from the criminal activity of Scientology and other such organizations, Johanna Brousse's aforementioned group and herself operate opaquely as power laundering agents for Scientology and  the US deep state, which serves and has acted powerfully and extortionately in favor of Scientology for many decades. Durov's persecutors are acting as instruments of a foreign power, the USA, using the state structures of France and they should be prosecuted, not Durov.

            First of all, no one knows and it has not been proven that these cases actually exist and that they were not fabricated without any basis and background and solely to provoke the arrest of Durov and implement the illegal practices of Scientology under the pressure of the US government. It is a classic "textbook case" of the Hegelian Principle where a situation is constructed, shaped into a problem, noise is created and a "solution" is imposed, which is what the parastate wants, but cannot impose in conditions of democracy and imposes it as an urgent compulsion solution. But even if the cases in question are real, a democratic government and its agencies would never undertake such acts of totalitarianism with the justification of revealing the identity of alleged culprits.

            If the particular cybercrime team (and its leadership with the particular controversial person with the US dependencies) does not have the capacity or willingness or there is corruption within it and cannot or does not want to identify the perpetrators in the specific cases, then the actions taken by Johanna Brousse and other French government officials are in no way justified and are not proportional actions in relation to the need to reveal the culprits. There is only one other solution which is either the selection of more capable executives in the particular group, or the special training of those that exist, or the cleansing of corruption and dependency in the group to release its potential, but in NO case is the imposition of "poison" of collective responsibility started by Scientology with the support of criminal interests from the US deep state. It is these interests that MIVILUDES was founded to fight.

            A psychological war has already started all over the world by corrupt Media, which do not apply journalistic ethics, to discourage reactions to Durov's arrest and to impose a climate of fear and defeat on citizens and businessmen, allegedly that it is useless to react to anti-democratic actions of each government and not to do business in related sectors.

            Telegram is the most valuable "tool" for citizens (which we use extensively in AKKEL) to support democracy, for their survival in totalitarian regimes, but also for their safe and free communication, in order to exercise control over accountability and proportionality of actions to the rulers in a country with a representative democracy like (albeit formally) we have in the EU and in many other countries. Therefore, when some people (such as French judicial and prosecuting authorities) try with excuses to break this protection of communication and freedom of speech, they attack the foundations of the functioning of our democratic governance within our countries. At the same time, they affect our rights to use our own critical network infrastructure (CNI) for data-information traffic. They are trying to impose French and American law on Greek etc. territory and are practicing piracy against our assets that make up the CNI.

            We ask to forward AKKEL's letter to the judicial officials handling the Pavel Durov Case, to be informed of the substance and ramifications of the case. We also ask that you inform us about the procedure for the participation of non-French persons/entities in the legal proceedings in defense of Pavel Durov.

  Sincerely,

Evangelos (Vakis) Tsiobanidis,

AKKEL President







 





Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2024

Το ΑΚΚΕΛ καλεί σε μποϋκοτάζ γαλλικών προϊόντων ως απάντηση για την φασιστική σύλληψη του Pavel Durov, ιδρυτή του Telegram

25/8/2024

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

            Το Αγροτικό Κτηνοτροφικό Κόμμα Ελλάδας ΑΚΚΕΛ καταδικάζει απερίφραστα την προκλητική και φασιστικού τύπου σύλληψη του Pavel Durov, ιδρυτή της πλατφόρμας ασφαλών επικοινωνιών Telegram, το οποίο αποτελεί όαση δημοκρατίας και ασφαλών επικοινωνιών μέσα στην έρημο της παγκοσμιοποίησης που προωθεί το βαθύ κράτος στις ΗΠΑ, Βρετανία και τώρα και στην Γαλλία.

            Το Telegram έχει αντισταθεί στις προσπάθειες λογοκρισίας περιεχομένου, την οποία όμως εφάρμοσαν άλλες εφαρμογές όπως το Facebook, Youtube κλπ από εταιρίες όπως οι Meta, Google κλπ. Για αυτόν ακριβώς τον λόγο, για την μη λογοκρισία, το γαλλικό καθεστώς του Μακρόν συνέλαβε τον Durov όπως το αγγλομερικανικό καθεστώς παλαιότερα είχε συλλάβει τον Assange. Ίδιοι είναι. Το παρακράτος του Μακρόν συνδέεται άμεσα με το μητσοτακικό παρακράτος, μέσω του εξτρεμιστή Κλάους Σβαμπ από το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ WEF. Μακρόν και Μητσοτάκης είναι πνευματικά παιδιά αυτού του ακρότατα αντιδημοκράτη και είναι εξίσου αντιδημοκράτες.

            Το ΑΚΚΕΛ καλεί σε άμεση και ισχυρή απάντηση απέναντι στο καθεστώς του Μακρόν, καλεί σε μποϊκοτάζ κάθε γαλλικού προϊόντος και υπηρεσίας. Μην αγοράζετε τίποτα γαλλικό μέχρι να απελευθερωθεί ο Pavel Durov.

            Το ΑΚΚΕΛ τονίζει ακόμη ότι τόσο στην περίπτωση του Durov που δεν συμμορφώθηκε σε λογοκρισία, όσο και στις άλλες περιπτώσεις που έχουν συμμορφωθεί στην λογοκρισία, οι κρατικοί αξιωματούχοι που εκβιάζουν για συμμόρφωση δεν έχουν κανένα νομικό δικαίωμα να λειτουργούν με αυτό τον τρόπο. Κάνουν κατάχρηση εξουσίας κατά των πολιτών και υπέρ οργανωμένων αντιδημοκρατικών εγκληματικών συμφερόντων, μάλιστα όχι μόνο κατά των πολιτών των δικών τους χωρών αλλά και άλλων. Δεν έχουν κανένα κυριαρχικό δικαίωμα στα δίκτυα διακίνησης δεδομένων των άλλων χωρών. Μόνο οι πολίτες του κάθε κράτους έχουν ρυθμιστικό δικαίωμα σε αυτά διότι είναι περιουσία των πολιτών. Κανένας άλλος, ούτε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ή Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ή κυβέρνηση δεν έχουν δικαίωμα να αποφασίσουν σε τί θα έχουμε εμείς πρόσβαση. Συνεπώς, η ενέργεια σύλληψης του Durov από το γαλλικό κυβερνητικό καθεστώς, στρέφεται και κατά των Ελλήνων πολιτών σε σχέση με τα κυριαρχικά-ιδιοκτησιακά δικαιώματά μας στα ελληνικά δίκτυα διακίνησης δεδομένων, ενσύρματα και ασύρματα.

            Να δούμε τώρα τί θα πουν αυτοί που θεωρούν ότι είναι στη σωστή πλευρά της ιστορίας, με τον Μακρόν, αλλά μάλλον θα καταπιούν τη γλώσσα τους. Αν όμως ακόμη και στον ορίζοντα που πετούσε το αεροπλάνο του Durov εμφανιζόταν ένα ρωσικό αεροπλάνο θα ούρλιαζαν τώρα μέχρι και για απόπειρα κατάρριψής του.

            Το ΑΚΚΕΛ καλεί την ρωσική κυβέρνηση να ανταλλάξει τον Pavel Durov με Γάλλους μισθοφόρους που έχει συλλάβει στην Ουκρανία.

 


Εγκληματική επίθεση κατά του προέδρου του ΑΚΚΕΛ στην Σίνδο

23/8/2024

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

            Θύμα εγκληματικής επίθεσης έπεσε ο πρόεδρος του ΑΚΚΕΛ, Βάκης Τσιομπανίδης στην Σίνδο Θεσσαλονίκης στα πλαίσια σύσκεψης κτηνοτροφικών φορέων. Ο πρόεδρος του ΑΚΚΕΛ δέχθηκε απρόκλητη επίθεση από άτομο με πολύ βεβαρημένο ποινικό μητρώο. Μετά την κατάθεση στο αστυνομικό τμήμα της Σίνδου, πήγε σε νοσοκομείο για ιατρική βοήθεια για τον τραυματισμό του.

            Οι κάθε μορφής επιθέσεις κατά του ΑΚΚΕΛ από εγκάθετους του καθεστώτος δεν θα έχουν αποτέλεσμα. Το ΑΚΚΕΛ συνεχίζει περισσότερο αποφασισμένο και ασυμβίβαστο.





Κανένας Έλληνας ευρωβουλευτής δεν υπάρχει στην Επιτροπή Αγροτικών AGRI του Ευρωκοινοβουλίου καταγγέλλει το ΑΚΚΕΛ

22/7/2024

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

            Όπως στην προηγούμενη σύνθεση του Ευρωκοινοβουλίου, για άλλα πέντε χρόνια η ελληνική φωνή και τα συμφέροντα των Ελλήνων αγροτών ΔΕΝ θα ακούγονται στην ζωτικής σημασίας Επιτροπή AGRI του Ευρωκοινοβουλίου, αφού τα κόμματα που εξέλεξαν ευρωβουλευτές ούτε καν ενδιαφέρθηκαν να διεκδικήσουν, μέσα από τις Ομάδες στις οποίες ανήκουν οι ευρωβουλευτές τους, να συμπεριληφθεί Έλληνας ευρωβουλευτής στα τακτικά μέλη της Επιτροπής Αγροτικών AGRI.

Δεν υπάρχει ούτε ένα τακτικό μέλος, υπάρχουν μόνο αναπληρωματικά που είναι ζήτημα αν λάβουν μέρος και αν η συμμετοχή τους έχει κάποια επίπτωση, δεδομένου ότι θα πρέπει είτε να παραιτηθεί κάποιο τακτικό της Ομάδας τους ή να υπάρχει σοβαρός λόγος που δεν μπορεί να συμμετάσχει και το αντικαταστήσουν αλλά και πάλι "στο πόδι".

            Πριν από τις εκλογές έκαναν στενή πολιορκία και επίθεση αγάπης και ενδιαφέροντος προς τους αγρότες, συμπεριελάμβαναν στις λίστες υποψηφίων και αγρότες δήθεν από ενδιαφέρον αλλά κυρίως για να κλέψουν αγροτικές ψήφους, αφού στην πιο κρίσιμη Επιτροπή δεν κατάφεραν να τοποθετήσουν Έλληνα ευρωβουλευτή, είτε διότι οι ομάδες τους τούς έχουν πεταμένους και μόνο ως καταγραφή της ύπαρξής τους για να υπάρχουν αυτές ως Ομάδες, είτε το πιθανότερο ότι οι ίδιοι δεν ενδιαφέρθηκαν αφού βολεύτηκαν στην Ευρωβουλή.

            Το ΑΚΚΕΛ όμως εκπροσωπείται στην Επιτροπή AGRI, από την πολιτική συμμαχία στην οποία είναι ιδρυτικό μέλος από τον Απρίλιο 2024 και η οποία ίδρυσε την ευρωομάδα "Ευρώπη των Κυρίαρχων Εθνών" ESN, δεδομένου ότι η Ομάδα ESN έχει δύο τακτικά μέλη μέσω των οποίων θα προωθούνται για επίλυση όλα τα προβλήματα που έχουν φορτώσει στους αγρότες οι κυβερνήσεις ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ.

            Αυτά για να βλέπουν οι αγρότες και όχι μόνο ότι μόνο το ΑΚΚΕΛ ενδιαφέρεται, οι άλλοι πάνε στις Βρυξέλλες ... για άλλα.

ΑΚΚΕΛ: Η δολοφονική απόπειρα κατά του Προέδρου Τραμπ δείχνει ότι το παγκόσμιο παρακράτος παίζει τα ρέστα του

15/7/2024

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

            Εκτός από την απόλυτη καταδίκη, που είναι δεδομένη, για την δολοφονική απόπειρα εναντίον του Προέδρου Τραμπ κατά την προεκλογική περίοδο, τώρα που έχουν γίνει γνωστά αρκετά στοιχεία για να μην βγουν τα πετσοταϊσμένα Media και αμφισβητήσουν τα γεγονότα, το ΑΚΚΕΛ οφείλει να υπογραμμίσει στοιχεία που συνδέονται και με την Ελλάδα.

            Δεδομένου ότι οι εχθροί του Τραμπ και οι εχθροί που πολεμάει το ΑΚΚΕΛ στην Ελλάδα και Ε.Ε. είναι μία και η ίδια συμμορία των γκλομπαλιστών, ό,τι γίνεται στις ΗΠΑ επηρεάζει και εμάς στην Ελλάδα και Ευρώπη. Αυτό το συμμορίτικο παρακράτος έπαιξε τα ρέστα του με την απόπειρα δολοφονίας του Τραμπ όταν είδε ότι τόσο στις ΗΠΑ όσο και στην Ελλάδα, Ε.Ε. και σε όλο τον κόσμο τα κυκλώματά του (τύπου Μητσοτακέικου και ΣΙΑ) καταρρέουν και χάνουν το παιχνίδι.

            Η δολοφονική απόπειρα ήταν μία κίνηση απελπισίας και εκδίκησης που οι γκλομπαλιστικές συμμορίες θα πληρώσουν.

ΑΚΚΕΛ: Η ίδρυση της Ευρωομάδας “Europe of Sovereign Nations” φέρνει την ελπίδα στους λαούς της Ευρώπης για Εθνική Κυριαρχία

12/7/2024

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

            Το ΑΚΚΕΛ χαιρετίζει την ίδρυση της Ομάδας "Ευρώπη των Κυρίαρχων Εθνών" (Europe of Sovereign Nations) στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, στην ίδρυση της οποίας έχει συμμετοχή και το ΑΚΚΕΛ, ως αποτέλεσμα της πολιτικής συνεργασίας που ξεκίνησε τον Απρίλιο του 2014 με την Διακήρυξη της Σόφιας όπου το ΑΚΚΕΛ είναι ιδρυτικό μέλος (https://akkelparty.blogspot.com/2024/04/blog-post_14.html).

Σε μία ιστορική συνάντηση για την μορφή και το μέλλον της Ευρώπης στις 12 Απριλίου στην Σόφια της Βουλγαρίας, συμμετείχε το ΑΚΚΕΛ, όπου προχωρήσαμε στην υπογραφή Διακήρυξης συμμαχίας εννέα ευρωπαϊκών κομμάτων. Η ίδρυση της Ομάδας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ήταν ο πρώτος πυλώνας της συνεργασίας, που θα ακολουθηθεί με την ίδρυση ευρωπαϊκού πολιτικού κόμματος, ενώ φυσικά ο συντονισμός ενεργειών ήταν και είναι διαρκής κατάσταση από τον Απρίλιο και μετά. Η αρχική σύνθεση της ομάδας ESN είναι η εξής:

 

  1. Alternative for Germany (AfD) - 14 ευρωβουλευτές
  2. Confederation Liberty and Independence (Konfederacja), Poland

- 3 ευρωβουλευτές

  1. Revival, Bulgaria - 3 ευρωβουλευτές
  2. Reconquete, France - 1 ευρωβουλευτής
  3. Our Homeland Movement, Hungary - 1 ευρωβουλευτής
  4. Freedom and Direct Democracy (SPD), Czech Republic - 1 ευρωβουλευτής
  5. Republic Movement (Republika), Slovakia - 1 ευρωβουλευτής
  6. People and Justice Union, Lithuania - 1 ευρωβουλευτής


   

  

Η απόδοση στα ελληνικά του κειμένου της Διακήρυξης στην Σόφια στο πλαίσιο της οποίας ιδρύθηκε η Ομάδα ESN:

 

Διακήρυξη της Σόφιας

 

Η Ευρώπη βρίσκεται σε υπαρξιακή κρίση. Τα αξιακά θεμέλια του ευρωπαϊκού πολιτισμού απειλούνται και αμφισβητούνται από την επιθετικότητα των παγκοσμιοποιητικών ιδεολογιών. Η δημοκρατία και το δικαίωμα των λαών στην αυτοδιάθεση αντικαθίστανται από τη δικτατορία μιας γραφειοκρατίας μη εκλεγμένης και υπεύθυνης σε κανέναν. Η οικονομική ασφάλεια απειλείται από τα συμφέροντα διεθνών εταιρειών και χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων. Η ελευθερία του λόγου δίνει τη θέση της στην επιθετική λογοκρισία. Ένας πόλεμος διεξάγεται στην ήπειρο που θα μπορούσε να κατακλύσει την ήπειρό μας – για τρίτη φορά τα τελευταία 100 χρόνια.

 Η Ευρωπαϊκή Ένωση με τη μορφή της δεν μπορεί να παράσχει θεσμική απάντηση σε αυτές τις προκλήσεις. Η ατζέντα όσων ισχυρίζονται ότι είναι οι ηγέτες της διαφέρει ουσιαστικά από την ατζέντα της πλειοψηφίας των πολιτών. Η κρίση εμπιστοσύνης σε αυτήν την ΕΕ λαμβάνει ανησυχητικές διαστάσεις που απειλούν το μέλλον του ευρωπαϊκού πολιτισμού.

Με γνώμονα τις αρχές μας, ενωνόμαστε πίσω από τους ακόλουθους στόχους στην επόμενη θητεία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου:

 

1. Η Ευρώπη πρέπει να πάψει να είναι ένας οικονομικός χώρος που κυριαρχείται από τα συμφέροντα διεθνών εταιρειών και χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων. Η ήπειρός μας πρέπει να είναι ένας πολιτικός χώρος σχέσεων και συνδέσεων μεταξύ ισότιμων και κυρίαρχων κρατών.

2. Πρέπει να σταματήσει η εξουσία της αλόγιστης γραφειοκρατίας. Η δημοκρατική εξουσία ανήκει στους πολίτες και αυτοί, όχι οι γραφειοκράτες των Βρυξελλών, θα πρέπει να αποφασίσουν πώς θέλουν να ζήσουν.

3. Ο πόλεμος στην Ευρώπη πρέπει να σταματήσει - μέσω ειρηνευτικών διαπραγματεύσεων. Ο ευρωπαϊκός πολιτισμός βασίζεται στην ειρήνη. Ως εκ τούτου, η Ευρώπη πρέπει να γίνει ένας ανεξάρτητος και ισχυρός παράγοντας στη διεθνή πολιτική.

 

Οι επερχόμενες εκλογές για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο πραγματοποιούνται σε μια πολύ σημαντική ιστορική στιγμή. Αν δεν πούμε κατηγορηματικά τώρα ότι δεν γίνεται πια έτσι, αντιμετωπίζουμε τον κίνδυνο να χάσουμε την Ευρώπη μας. Εμείς που στεκόμαστε με τις υπογραφές μας κάτω από αυτή τη δήλωση, δεν θα το επιτρέψουμε!

ΑΚΚΕΛ: Η πανευρωπαϊκή αλλαγή του εκλογικού συστήματος θα σώσει την Ευρώπη από τον παγκοσμιοποιημένο φασισμό

11/7/2024

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

            Οι εθνικές εκλογικές αναμετρήσεις στην Γαλλία και στην Βρετανία όπου τα κόμματα έλαβαν εντελώς δυσανάλογο αριθμό εδρών στα κοινοβούλια σε σχέση με το ποσοστό ψήφων που έλαβαν στο σύνολο της χώρας, φέρνει για ακόμη μία φορά στο προσκήνιο τα εκλογικά συστήματα που χρησιμοποιούνται σε υποτιθέμενες δημοκρατικές χώρες, όπου υποτίθεται ότι υπάρχει κοινοβουλευτική δημοκρατία, δηλαδή αντιπροσωπευτική δημοκρατία. Κάθε άλλο παρά αντιπροσωπευτικό είναι το αποτέλεσμα σε σχέση με τη λαϊκή βούληση. Όπως και στην Ελλάδα, άλλο ψηφίζουμε, άλλο βγαίνει.

            Για την Ελλάδα το ΑΚΚΕΛ αποκάλυψε, έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου και για πολλά χρόνια καλεί σε συνεργασία τις πολιτικές δυνάμεις, ώστε να υιοθετηθεί στην Ελλάδα (και τώρα στην Ευρώπη) ένα μόνιμο, καθαρό, αξιόπιστο και πραγματικά αντιπροσωπευτικό δημοκρατικό εκλογικό σύστημα, χωρίς μεσάζοντες τύπου SingularLogic, με το οποίο ακόμη και η αποχή και το λευκό θα έχουν αντίκτυπο στη σύνθεση της Βουλής.

Ουσιαστικά από το ΑΚΚΕΛ ζητούμε την αποκατάσταση των δημοκρατικών εκλογικών διαδικασιών. Πρέπει να δούμε την πραγματικότητα και να συνειδητοποιήσουμε ότι δεν υπάρχουν και συνεπώς δεν έχουμε Δημοκρατία ούτε στην Ελλάδα ούτε στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Έχουμε ολισθήσει δόλια και υπόγεια σε μία κατάσταση όπου οι δημοκρατικές διαδικασίες όχι μόνο δεν εφαρμόζονται αλλά έχουν αλλοιωθεί σε φοβερό βαθμό με διάφορα τεχνάσματα, όπως το πλαφόν του 3% ή 5% για είσοδο στη βουλή, τα μεγάλα κόστη συμμετοχής στις εκλογές, η καταμέτρηση μόνο των εγκύρων ψηφοδελτίων για την κατανομή όλων των εδρών, η παντελής αγνόηση της αποχής και του λευκού και φυσικά η υποχρέωση των πολιτών εκλογέων να επιλέξουν υποψηφίους μόνο από συγκεκριμένο κόμμα-παράταξη και όχι από το σύνολο των υποψηφίων είτε είναι ανεξάρτητοι είτε ανήκουν σε κόμμα.

            Οι περιπτώσεις της Γαλλίας, Βρετανίας αλλά και άλλες ενισχύουν ακόμη περισσότερο αυτήν την ανάγκη άμεσης αλλαγής και ισχυροποίησης με δημοψηφίσματα για πραγματικά αντιπροσωπευτικά δημοκρατικά εκλογικά συστήματα. Το σημερινό ελληνικό Κοινοβούλιο εκπροσωπεί μόνο το 45% του εκλογικού σώματος και οι εκλεγμένοι ευρωβουλευτές εκπροσωπούν ακόμη λιγότερο, περίπου το ένα τρίτο του εκλογικού σώματος.

Οι Ευρωεκλογές 2024 απέδειξαν τελειωτικά ότι η Δημοκρατία στην Ελλάδα όχι μόνο δεν λειτουργεί αλλά εμπράκτως δεν υπάρχει, λόγω του εκλογικού συστήματος. Είναι σύστημα που επιβάλλει κομματική ολιγαρχία (πολυ-ολιγαρχία) και ανατρέφει κομματικούς τσιφλικάδες.

Το ΑΚΚΕΛ καλεί όλα τα κόμματα να λάβουν θέση αν θα υποστηρίξουν την μονιμότητα ενός τέτοιου εκλογικού συστήματος για την Ελλάδα και μάλιστα άμεσα και ασφαλώς μέσω Δημοψηφίσματος.

 

Μόνιμο εκλογικό σύστημα Αντιπροσωπευτικής Άμεσης Δημοκρατίας

            Το ΑΚΚΕΛ προτείνει κατάργηση των κομματικών-παραταξιακών εκλογών που έχουν πολλές ξεχωριστές λίστες υποψηφίων υπέρ της μονιμοποίησης μίας λίστας υποψηφίων ταυτόχρονα με κομματικούς και ανεξάρτητους υποψηφίους. Κρατική κάλυψη των εκλογικών εξόδων και της μεταφοράς σε εκλογικά τμήματα και όχι από τα κόμματα και τους ανεξάρτητους. Η προώθηση οποιουδήποτε εκλογικού συστήματος ενισχυμένης «αναλογικής», με πλαφόν 3%, μπόνους εδρών και αποκλειστικά κομματικά-παραταξιακά ψηφοδέλτια είναι εκδήλωση ολοκληρωτικού φρονήματος για ανατροπή της Δημοκρατίας.

Η πρόταση του ΑΚΚΕΛ αφορά την εφαρμογή της απόλυτης απλής αναλογικής χωρίς κομματικά-παραταξιακά ψηφοδέλτια, αλλά με ένα ψηφοδέλτιο όλων των υποψηφίων της κάθε εκλογικής περιφέρειας, ώστε ο πολίτης να μπορεί να ψηφίζει ταυτόχρονα υποψηφίους διαφόρων κομμάτων και ανεξάρτητους, που δεν θα χρειάζεται να πληρώνουν για να συμμετάσχουν στις εκλογές, τα έξοδα θα είναι κρατική δαπάνη. Επιπλέον προτείνει και διαδικασία όπου η αποχή θα έχει επίπτωση στην σύνθεση της Βουλής κλπ με ένα εκλογικό σύστημα συνδυασμού Αντιπροσωπευτικής με Άμεση Δημοκρατία, υποχρέωση ψήφου εκτός αν υπάρχει σοβαρός λόγος και ΧΩΡΙΣ την εμπλοκή μεσαζόντων τύπου SingularLogic. Το αντιπροσωπευτικό σύστημα έχει βέβαια τα θετικά του και θα πρέπει να υπάρχουν αποδεκτά άτομα που εκλέγονται με ψήφο από όσους πολίτες το επιθυμούν. Δεν πρέπει όμως να είναι αποκλειστικό, ούτε να επιβάλλεται σε άλλους που δεν εγκρίνουν τους υποψηφίους.

Επίσης, το ΑΚΚΕΛ προτείνει την καταγραφή και μετάδοση σε πραγματικό χρόνο της ψηφοφορίας και της καταμέτρησης των ψήφων με κάμερες σε ΚΑΘΕ εκλογικό κέντρο και την παρακολούθηση μετά αν έγινε αλλοίωση των αποτελεσμάτων. Τα αποτελέσματα για κάθε εκλογικό τμήμα θα μεταδίδονται από το tablet του δικαστικού αντιπροσώπου τόσο στο ΥΠΕΣ όσο και σε ΟΛΑ τα κόμματα που συμμετέχουν.

Το ποσοστό της αποχής, του λευκού και του άκυρου ανά εκλογική περιφέρεια θα καθορίζει το ποσοστό των εδρών της συγκεκριμένης εκλογικής περιφέρειας που θα καλυφθούν με διαδικασίες Άμεσης Δημοκρατίας, δηλαδή κλήρωση. Αυτό το ποσοστό των εκλογέων αποτελεί συνειδητή μη-αποδοχή των επιλογών από το αντιπροσωπευτικό εκλογικό σύστημα όποιο και αν είναι. Συνεπώς, είναι σωστό, ηθικό και δίκαιο να εκφραστούν με κληρωτές διαδικασίες Άμεσης Δημοκρατίας για την ανάδειξη εκπροσώπων αυτών των πολιτών.  Η κλήρωση θα γίνεται ανάμεσα σε αυτούς που προσήλθαν στην ψηφοφορία, δηλαδή μόνο όσοι έριξαν έγκυρο, λευκό ή άκυρο θα μπορούν να κληρωθούν για βουλευτική κλπ θέση, όχι όσοι απείχαν της ψηφοφορίας.

Το ποσοστό των εγκύρων ψηφοδελτίων θα καθορίσει τους εκλεγμένους βουλευτές από την ενιαία λίστα υποψηφίων όλων των κομμάτων και των ανεξαρτήτων υποψηφίων με τη σειρά σταυρών που έλαβαν. Οι ίδιοι οι πολίτες θα μπορούν άμεσα να καθορίσουν το ποσοστό εφαρμογής Άμεσης Δημοκρατίας, είτε με αποχή, είτε με λευκή ψήφο. Αυτές οι ψήφοι ή αποχή θα έχουν αντίκτυπο και δεν θα αγνοούνται όπως στα σημερινά «ενισχυμένα» εκλογικά συστήματα. Θα μπορεί να υπάρχει και ξεχωριστό ψηφοδέλτιο επικρατείας με περιορισμένο αριθμό υποψηφίων όπου όλη η Ελλάδα θα είναι μία εκλογική περιφέρεια για να εκλέγονται αποδεκτά άτομα που έχουν πανελλαδική απήχηση και όχι μόνο σε μία εκλογική περιφέρεια. Οι εκλεγμένοι επικρατείας χρειάζεται να αξιολογηθεί αν θα έχουν ενισχυμένο ρόλο στο Κοινοβούλιο ή κυβέρνηση, δεδομένου ότι θα έχουν αντίκτυπο από όλη την Ελλάδα και όχι μόνο από μία εκλογική περιφέρεια.

Αυτό το σύστημα της Αντιπροσωπευτικής Άμεσης Δημοκρατίας αφήνει στους ίδιους τους πολίτες να καθορίσουν ακριβώς πόσο αντιπροσωπευτική και πόσο αμεσοδημοκρατική θα είναι η κάθε βουλευτική κλπ εκλογή και το Κοινοβούλιο που θα προέλθει από αυτήν. Χωρίς να επιβάλουμε οποιοδήποτε σύστημα, οι ίδιοι οι πολίτες το αποφασίζουν σε κάθε εκλογική διαδικασία μέσω της αποχή ή λευκού. Πολύ σημαντικό είναι ότι δεν θα γίνονται παρακρατικές υπονομεύσεις σε συγκεκριμένα κόμματα ή υποψηφίους διότι η λίστα και η διαδικασία θα είναι κοινή και ενιαία και θα υπονομευτούν όλοι οι υποψήφιοι.

Ίσως όμως το θεμελιώδες και μακροπρόθεσμο όφελος θα είναι στον τομέα της Παιδείας. Για να μπορούν οι κληρωτοί να ασκήσουν διοίκηση και διακυβέρνηση, η Παιδεία θα έχει βασικό σκοπό να διαμορφώσει πολίτες με γνωσιακό, ηθικό και πνευματικό υπόβαθρο που θα έχουν κοινωνικό προσανατολισμό για την υπηρεσία στο κοινωνικό σύνολο και όχι όπως σήμερα έχει καταντήσει. Αρχικά οι κληρωτοί και οι εκλεγμένοι θα διέρχονται από μία εντατική περίοδο επιμόρφωσης ώστε να αποκτήσουν τις βασικές γνώσεις που θα κριθεί ότι χρειάζονται για την τέλεση των καθηκόντων τους.

            Το ΑΚΚΕΛ καλεί τα πολιτικά κόμματα στην Ελλάδα να λάβουν θέση, αν υποστηρίζουν και αν θα προωθήσουν ένα τέτοιο εκλογικό σύστημα με Δημοψήφισμα για να γίνει ΜΟΝΙΜΟ εκλογικό σύστημα στην Ελλάδα.

ΑΚΚΕΛ: Σκύλιασε ο Σκυλακάκης να ανατινάξει τη Θράκη και Μακεδονία με τις υπόγειες χωματερές CO2 που ετοιμάζει

3/7/2024

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

            Σαν μοναδική ευκαιρία είδε τον Πρίνο ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Θ. Σκυλακάκης για αποθήκευση διοξειδίου του άνθρακα CO2 κατά την συζήτηση του σχετικού νομοσχεδίου πριν λίγες ημέρες, για το οποίο το ΠΑΣΟΚ και οι ΕΛ του Βελόπουλου δεν καταψήφισαν αλλά δήλωσαν «παρών», ίσως σε μία πρόβα πολιτικής αβροφροσύνης για κυβερνητική συνεργασία όπως συζητείται.

            Η εξέταση του θέματος όμως επιβεβαιώνει τους φόβους ότι το καθεστώς Μητσοτάκη, με frontman σεσημασμένα άτομα όπως ο Σκυλακάκης, εγκληματούν κατά του ελληνικού λαού, βάζοντας υπόγειες βόμβες στην Θράκη και την Μακεδονία. Ο λόγος γίνεται για την αποθήκευση αυτή καθ' αυτή του διοξειδίου του άνθρακα σε υπόγειους χώρους που άλλοτε είχαν υδρογονάνθρακες, διότι εμπεριέχει πολλούς κινδύνους, οι οποίοι πολλαπλασιάζονται σε μία σεισμογενή περιοχή όπως η Ελλάδα.

            Μεθυσμένη από τα ποσά που θα πληρώνουν ξένες εταιρίες (και φυσικά την σχετική μίζα στους καθεστωτικούς) για να αποθηκεύουν σε υγροποιημένη μορφή το διοξείδιο του άνθρακα στους χώρους όπου υπήρχε το κοίτασμα πετρελαίου του Πρίνου, η καθεστωτική κυβέρνηση του Μητσοτάκη σκύλιασε να φτιάξει γρήγορα τις συνθήκες δήθεν για περιβαλλοντικούς λόγους. Αρχίζουν πάλι το παραμύθι για την συμβολή του διοξειδίου του άνθρακα σε αυτό που ονομάζουν υπερθέρμανση του πλανήτη και τώρα το ονομάζουν κλιματική αλλαγή, ώστε να δικαιολογήσουν την υπόγεια χωματερή που ετοιμάζουν στην Μακεδονία-Θράκη. Αυτή όμως η διοχέτευση διοξειδίου του άνθρακα σε υπόγειους χώρους για να παραμείνει σε υγρή μορφή όπως ήταν τα ορυκτά καύσιμα, έχει μεγάλο κίνδυνο διαρροής και επιστροφής στην ατμόσφαιρα σε αέρια μορφή με αποτέλεσμα να αποτελέσει βόμβα που θα επιφέρει τον θάνατο σε πολλούς ανθρώπους, ζώα και φυτά.

            Είναι σχεδόν εγκληματικό να θεωρούν ασφαλή την αποθήκευση σε υπόγειους χώρους, οι οποίοι αντικειμενικά δεν παρέχουν την στεγανότητα για μακρόχρονη διατήρηση του διοξειδίου του άνθρακα σε υγρή μορφή, αλλά αντίθετα έχουν φυσικές δομικές ευπάθειες και αλλοιώσεις που δεν θα αντέξουν στην υψηλή πίεση από το υγροποιημένο διοξείδιο του άνθρακα και θα αποτελέσουν αγωγούς διοχέτευσής του πίσω στην ατμόσφαιρα. Αν σημειωθεί και κάποιος σεισμός, η κατάσταση χειροτερεύει από άποψη στεγανότητας των πετρωμάτων κυρίως διότι μειώνεται η προβλεψιμότητα από πού θα γίνει η διαρροή αφού καινούργια ρήγματα θα έχουν δημιουργηθεί. Επιπλέον η ίδια η διοχέτευση του αερίου και υγροποίησή του στο υπέδαφος από μόνο του δημιουργεί ρήγματα και ενισχύει σε μικρό ή μεγαλύτερο βαθμό την σεισμικότητα. Εκτός φυσικά από το γεγονός της χημικής αντίδρασης του διοξειδίου του άνθρακα με τα πετρώματα που έχει απροσδιόριστα αποτελέσματα στα άνω στρώματα, π.χ. στον υδροφόρο ορίζοντα, καλλιέργεια κλπ.

            Οι θάνατοι από την διαρροή διοξειδίου του άνθρακα είναι πραγματικό γεγονός και υπάρχει περιστατικό που μας δίνει μία ένδειξη της καταστροφής, ειδικότερα το περιστατικό στην λίμνη Nyos του Καμερούν. Για άγνωστους λόγους στις 21 Αυγούστου 1986 απελευθερώθηκε ένα σύννεφο διοξειδίου του άνθρακα από την περιοχή της λίμνης το οποίο κινούνταν με ταχύτητα 100 χλμ την ώρα και προκάλεσε τον θάνατο 1800 ανθρώπων, 3500 ζώων και ανυπολόγιστο αριθμό πουλιών, φυτών και εντόμων. Το παγιδευμένο/αποθηκευμένο διοξείδιο του άνθρακα στο υπέδαφος βρήκε διέξοδο στην επιφάνεια και προκάλεσε μία τέτοια καταστροφή καθιστώντας την περιοχή κρανίου τόπο για πολλά χρόνια. Δηλαδή, υπάρχει πρόβλημα και υπάρχει ήδη θανατηφόρο προηγούμενο.

            Αν προχωρήσουν τα σχέδια του μητσοτακέικου και αρχίσουν την αποθήκευση υγροποιημένου διοξειδίου του άνθρακα στο υπέδαφος του Πρίνου είναι απλώς θέμα χρόνου να υπάρξει διαρροή και να πεθάνουν πάρα πολλοί άνθρωποι. Ας μην μας βεβαιώνουν για ασφάλεια και τέτοια διότι δεν είναι ασφαλές κάτι το οποίο δεν έχει κατασκευαστεί για να είναι ασφαλές. Οι υπόγειοι χώροι στους οποίους θα υγροποιηθεί το διοξείδιο του άνθρακα σχηματίστηκαν κατά τύχη μετά από σεισμούς στον φλοιό της Γης. Είναι τυχαίοι σχηματισμοί στους οποίους παγιδεύτηκαν υδρογονάνθρακες σε υγρή μορφή. Δεν είναι στεγανοί χώροι αποθήκευσης υγροποιημένου διοξειδίου του άνθρακα και είναι θέμα χρόνου αυτό να απελευθερωθεί στην επιφάνεια και να πεθάνουν άνθρωποι Λίγου χρόνου μάλιστα αν σκεφτούμε ότι η Ελλάδα είναι περιοχή με μεγάλη σεισμικότητα. Ας καταγραφούν αυτά για μελλοντική εισαγγελική χρήση.

ΑΚΚΕΛ: Δικαιοσύνη και Αστυνομία πυροβόλησαν πάλι τα πόδια τους με τον χειρισμό της υπόθεσης Νεκτάριου Μικκιού

1/7/2024

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

           Για άλλη μία φορά αστυνομικοί και δικαστικοί λειτουργοί χρησιμοποιήθηκαν ως παρακυβερνητικά γρανάζια κατά ενός πολίτη (στο πρόσωπο του οποίου προσπαθούν να δώσουν σήμα ευθυγράμμισης σε όλους μας) που εξέφρασε την αντίθετη άποψή του για την προκλητική και φασιστική επιβολή του «πακέτου ΛΟΑΤΚΙ» κλπ. Κάλεσε άλλους σε διαμαρτυρία όπως είναι συνταγματικό δικαίωμα κάθε πολίτη και το καθεστώς Μητσοτάκη τον εκδικήθηκε στέλνοντας αστυνομία και εισαγγελέα ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ για να τον συλλάβει και να τον δικάσει με διαδικασία αυτοφώρου αφού τον προφυλάκισε για αρκετές ημέρες.

            Είναι υπερήφανοι οι δικαστικοί και οι αστυνομικοί για αυτό; Για τέτοιες ενέργειες οι πολίτες τούς επιτρέπουμε να χρησιμοποιούν την δική μας εξουσία στο όνομά μας; Εναντίον μας και υπέρ ξένων παρακρατικών συμφερόντων; Τέτοιες περιπτώσεις, όπως και το Ψήφισμα στο Ευρωκοινοβούλιο για την ανυπαρξία κράτους δικαίου, υποχρεώνουν τους πολίτες να σκεφθούν σοβαρότερα και να ενεργήσουν ταχύτερα για ριζικές δομικές αλλαγές στην Αστυνομία και Δικαιοσύνη.

Καταγγελία του κόμματος ΑΚΚΕΛ στην Πρεσβεία της Γαλλίας για την σύλληψη του Pavel Durov και την εφαρμογή πρακτικών λογοκρισίας της Scientology και συλλογικής ευθύνης

4 /9/2024   ΠΡΟΣ:             Πρεσβεία της Γαλλίας,   πρέσβη κα Laurence Auer sec.athenes-amba@diplomatie.gouv.fr Καταγγελία του ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις